AndrosX Napisano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Witam mam okazję kupić rower do, którego sprzedający dorzuca Avidy 5 ale same klamki, linki i zaciski a tarcze trzeba dokupić. Jakie te tarcze mają być i ile one mniej więcej kosztują?? Najlepiej prosiłbym o jakieś linki do allegro itd z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alverek Napisano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 a chce ci się to składać? sprzedaj klamki, kup zestawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrosX Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Nie chce mi się bawić ze sprzedawaniem a tarcze sądzę, że nie są takie drogie ale nwm prosiłbym o pomoc i o linki ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Przecież napisał: Avidy 5 ale same klamki, linki i zaciski czyli chyba chodzi mu o całość jako zestaw tylko że bez tarcz. No i jeszcze mała informacja dla autora tematu: tam nie ma linek bo jest to hamulec hydrauliczny, no chyba ze mówimy o jakimś innym Avidzie. Co do tarcz to Avidy G2CS lub G3CS powinny dać radę, choć niektórzy mówią że szybko zaczynają się chwiać. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alverek Napisano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 oby składanie roweru szło lepiej od składania tego zdania :> nic dziwnego ze można się pomylić. Tarcze wybieramy na 6 śrub, wielkość zależna od adaptera, chyba że nie ma to kupujemy wg uznania. dla przykładu http://www.cyklotur.com/tarcze-hamulcowe,0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrosX Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ehh sry może źle to napisałem ale autor ogłoszenia na allegro napisał tylko Avid 5. Zresztą macie tu link i mi pomóżcie ;D http://allegro.pl/specialized-full-tanio-hamulce-tarczowe-i1644693591.html?source=oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alverek Napisano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 aha to mechaniory, napisz do niego i zapytaj się dokładniej o nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrosX Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 no dobra jak kupie rower to sie bd martwil ;p a tak na oko ile mogą kosztować te tarcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Wziąłeś pod uwagę, że kolejnym kosztem będzie wymiana piast? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrosX Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 nie wiem czy patrzyłeś na link z allegro ale piasty są przystosowane pod tarcze... ^,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 A, no fakt. Co ślepemu po oczach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alverek Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Do 100 się zmieścisz, nie ma co przesadzać z tarczami do tych hampli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.