Ecia Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 No właśnie - przy próbie oznaczenia wszystkich postów na forum jako przeczytanych (z poziomu strony głównej) wyskakuje mi informacja, że nie mam uprawnień do wykonywania tej czynności. Po przelogowaniu się działa - ale po kilku godzinach już znowu nie.
Mod Team Franio Napisano 8 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2011 Ja miałem wczoraj podobny problem, tyle że z wyszukiwarką. Po wpisaniu danej frazy i kliknięciu entera, wyskakiwał mi komunikat "Nie masz dostępu do tej strony". Dopiero po 2-3 odświeżeniach strony, szukajka odnajdywała normalnie hasło. PS. Dzisiaj nie było już żadnych problemów z wyszukiwarką.
Ecia Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Napisano 8 Czerwca 2011 'przelogowaniu' ? Tzn. wylogowaniu i ponownym zalogowaniu.
gruber69 Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 U mnie występuje również ten problem z oznaczaniem postów jako przeczytane i przy wyszukiwaniu. Obstawiałem AdBlock Plus ale po wyłączeniu problem dalej istnieje. a do tego jeszcze przy przeglądaniu tematów gdy ładują się miniaturki ciągle wyskakuje okienko "Nie posiadasz uprawnień dostępu do tej strony". Dzieje się to od czasu awarii forum. W ogóle forum działa jakoś wyjątkowo wolno od czasu tej awarii...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.