Grzeniu Napisano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Witam. Jakiś miesiąc temu zakupiłem koszulkę rowerową w tej sieci.Miałem lekkie obawy przed zakupem,ale przełamałem się.Na rynku odzieży sportowej panuje spora konkurencyjność,więc aby zyskać klientów, ubrania muszą być solidne i przyjazne użytkownikom.Okazało się,że moje obawy nie potwierdziły się.Dopiero kilka wypadów w niej,ale na obecną chwilę nie zauważam większych minusów.Koszulka jak dla mnie jest przewiewna,materiał może nie jest najprzyjemniejszy w dotyku,ale nie ociera i nie gryzie.Na suwaku,od strony wewnętrznej i na wierzchu znajduje się materiałowa zakładka,co by się nie przyciąć przy szybszym, lub nieostrożnym zasuwaniu Z tyłu 3 kieszenie: dwie otwarte, po zewnętrznych- lewa i prawa oraz środkowa na suwaku.Wszystkie bardzo głębokie i pojemne,a szczególnie środkowa,niemalże pół pokoju w niej mieszczę .Dolna krawędź koszulki na grubym 'ogumowaniu',przez co dobrze przylega do ciała i zapobiega podwiewaniu.Przyjemna kolorystyka,sporo odblaskowych elementów.Póki co nie mam na co narzekać Fotki poglądowe: Koszulka 1 Koszulka 2 Pozdro P.S Jakoś dziwnie rozciągnęło te fotki w imageshacku(może tylko mi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Nie wiem jak u ciebie ale u mnie po jakimś czasie zaczyna szwankować suwak. Ogólnie koszulka OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Zgadza się. W obu (krótki i długi rękaw), które posiadam, jest z tym problem. Raz zamyka kieszeń, raz nie. Poza tym, koszulki ok. P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) U mnie kieszeń na plecach w porządku, psuje się suwak pod szyją, nie to że ciężko się zasuwa, to czasami potrafi się rozdwoić. Materiał fajny, szybkoschnący. Jeżdżąc w bawełnianych koszulkach po powrocie do domu koszulki czasami były takie mokre od potu że mozna je było wyciskać, a tą koszulkę zdejmuję suchą. Mogliby tylko stosować lepszej jakości suwaki. Edytowane 7 Października 2011 przez ulvgar Nie cytujemy postów bezpośrednio nad naszymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) Zgadza się. W obu (krótki i długi rękaw), które posiadam, jest z tym problem. Raz zamyka kieszeń, raz nie. Poza tym, koszulki ok. Spróbuj "natrzeć" ząbki zamka świecą (im więcej w niej wosku tym lepiej). Powinno pomóc. Z zamkami-suwakami jak z amortyzatorami. Czasem trzeba przesmarować. A jak suwak nie zasuwa (rozdwaja) to można delikatnie ścisnąć kombinerkami ten metalowy element. Bardzo delikatnie, z wyczuciem, od strony początku suwaka ("od dołu"), na jakiś czas pomoże. Edytowane 7 Października 2011 przez M333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Spróbuj "natrzeć" ząbki zamka świecą (im więcej w niej wosku tym lepiej). Powinno pomóc. Z zamkami-suwakami jak z amortyzatorami. Czasem trzeba przesmarować. A jak suwak nie zasuwa (rozdwaja) to można delikatnie ścisnąć kombinerkami ten metalowy element. Bardzo delikatnie, z wyczuciem, od strony początku suwaka ("od dołu"), na jakiś czas pomoże. Dzięki za podpowiedź, suwak da radę naprawić czy nawet wymienić. Chodzi mi o to że te suwaki są słabej jakości, po prostu ta firma kupuje jakąś najtańszą chińszczyznę ale materiał koszulki dobry, moim zdaniem solidnie uszyta i nawet wygodna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 M333, dzięki za podpowiedź, wypróbuję Patentu ze świecą nie znałem. P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Witam, W pierwszej koszulce którą kupiłem suwak faktycznie się rozdwajał i to od nowości,dlatego zaraz na drugi dzień pojechałem ją wymienić.Pani bez problemu wymieniła na nową i w tej już nie mam z tym problemu.Obydwa suwaki działają poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czikita Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Używam takiej samej, do tego mam spodenki do kompletu, nie mam problemów z suwakami. Wg mnie dobra jakość patrząc na cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nie wiem czy chodzi Ci o te spodenki z małą kieszonka na tyłku?Nie należą one do rodziny 'obcisłych' (masywna budowa moich ud nie pozwala mi się do nich przekonać),ale są równie świetne co i koszulka.Krótkie,zwiewne,przyjemny materiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Szkoda że nie mają w swojej ofercie rowerówki długich spodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Faktycznie,na pewno chętnie bym kupił.Może na to wpadną w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czikita Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Nie wiem czy chodzi Ci o te spodenki z małą kieszonka na tyłku?Nie należą one do rodziny 'obcisłych' (masywna budowa moich ud nie pozwala mi się do nich przekonać),ale są równie świetne co i koszulka.Krótkie,zwiewne,przyjemny materiał Nie, mam na myśli obcisłe, które wyglądają tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot15 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Mam i polecam nic za tą kasę lepszego się nie dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewczykluk Napisano 30 Października 2011 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Mam i polecam nic za tą kasę lepszego się nie dostanie a dostanie sie;)teraz sezon wyprzedazy - wychaczylem markowe spodenki za 50 zeta;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jowel Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Hej, Przede wszystkim chciałem się przywitać i pozdrowić wszystkich forumowiczów! (Mój pierwszy post na forum, pewnie będę tu zaglądać dość często ) Też posiadam koszulkę ponad pół roku, używam jej dość intensywnie i jestem zadowolony, więc zdecydowanie mogę polecić. Z tymi zamkami faktycznie mają problem, ja od razu na sklepie wybierałem chyba z 3, bo zamki nie chodziły, jak należy, ale wybrałem najlepszy i działa w sumie dobrze cały czas. Myślę,że za te pieniądze to bardzo dobry sprzęt, lepszy niż Lidlowe koszulki i wzór powiedziałbym bardziej "profesjonalny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iMyOne Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Mam taką samą, koszulka super się sprawuje, zamek faktycznie jakaś wada lecz po delikatnym sklepaniu trzyma mocno wcale nie drogo, a jakościowo +10 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shanex Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Niestety, z rowerowej odzieży 4F nie używałem.. ale mam kurtkę przeciwdeszczową, którą zresztą też używam do jazdy na rowerze.. Brak jakichkolwiek problemów, kompletnie NIC. Firma godna polecania.. Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez Shanex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi