kugu Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Witajcie czy w rzeszowie jest jakiś klub rowerowy spotkania ?? miejsce gdzie co weekend cos się dzieje ??
n4k5 Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Witaj, ten dział dotyczy klubów/fan-klubów konkretnych marek rowerowych. W celu uzyskania odpowiedzi, spróbuj na regionalnych podforum, klikając W_TO.
kundello Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Jest grupa rowerowa. Startujemy o 10 co sobotę spod sceny na plantach Zapraszam.
konturek1 Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Mam pytanie czy te wyjazdy o 10 spod sceny są nadal aktualne? Jak tak to jakiej długości trasy są i gdzie?
rocco13 Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Mam pytanie czy te wyjazdy o 10 spod sceny są nadal aktualne? Jak tak to jakiej długości trasy są i gdzie? wszystko zależy od chęci uczestników .........są mocni zawodnicy są i słabi może jeden słaby...jesli cos wiecej zapraszam na stronę www.wypadyrowerowe.rzeszow.pl kontakt z Arturem on wie wszystko co i gdzie....pozdrawiam
domin2 Napisano 11 Października 2011 Napisano 11 Października 2011 o ile mi wiadomo w rzeszowie jes kilka team/ow dajmy an to op team
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.