kugu Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Witajcie Gdzie w Rzeszowie znajdę w miarę tani i dobry sklep rowerowy ... interesuje mnnie bardziej centrum... Niestety mam za daleko aby się od tak przejechać i pozwiedzać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxUzixX Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 NSB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 NSB , nie daleko ZUS'u czy tak znanej biblioteki która naprzeciwko ma Sex Shop. Na 100% trafisz Pozdrawiam. Sklep jest ok , lecz jeden Pan z tametego sklepu po 40 jest strasznie zadufany w sobie , nie kulturalny uważaj na niego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metabet Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 A ja akurat w NSB zostałem potraktowany całkiem olewczo. Kręciłem się po sklepie chwilę przeglądając cały asortyment (mam do kupienia 2 rowery), a tu ze strony sprzedawcy zero zainteresowania klientem - mimo, że była tam jeszcze tylko jedna osoba. Więc i ja ich olewam. Za to tutaj E-sport na Bardowskiego 1 (za zajezdnią - rzut beretem od NSB) spotkałem się z bardzo dobrą obsługą. Właściciel bardzo rzeczowy, czuć że zna temat. Sam zaproponował mi dobry rabat i zaznaczył, że w przypadku decyzji będziemy negocjować dodatkowe gratisy. Wiem, że prowadzi też sklep na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SifoDyas Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Pewnie trafiłeś na jednego z trzech panów, który był wyżej opisany. Pozostała dwójka jest naprawdę w porządku. Nie mam porównania do wielu sklepów, w tym, który podałeś też nie byłem, ale o NSB złego słowa nie mogę powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Sama prawda Yoshimitsu9, ten jeden gość jest naprawdę denerwujący, ale reszta jest w porządku. Nie ma problemu, żeby poza kupowaniem się czegoś dowiedzieć, podpytać. W serwisie tak samo. Ogólnie polecam i warto pamiętać żeby się targować, praktycznie zawsze można zejść u nich trochę z ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.