Skocz do zawartości

[za 1000zł] wybór nowego roweru

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy rower za tą cenę opłaca się kupić dla osoby, która zaczyna przygodę z rowerem? Na rowerze jeżdżę dosyć często w każdym bądź razie raczej dalekie trasy, (jak dla mnie;d) ok.50km. do tej pory, nie skupiałam się raczej na tym na czym jeżdżę i szczerze powiedziawszy, kiedy zaczęłam nieco na ten temat czytać, zaczęło mnie to przerażać, i zastanawiać dlaczego jeszcze żyję:D

Postanowiłam jakiś czas temu kupić sobie coś lepszego w granicach ok. tysiąca, bo tylko na tyle sobie mogę poradzić. Mniej więcej wszystko co chciałabym, żeby posiadał rower ma wheeler pro 500. Czy jest on dobrym rowerem za tą cenę? Jaki byście proponowali? aha jeszce zastanawiałam się nad merida crossway 5v..

Napisano

To zależy od tego gdzie/ w jakim terenie, będzie jeżdżone? Jeżeli większość : asfalt, ścieżki, leśne i polne dróżki to Merida się lepiej sprawdzi. Jeżeli więcej będzie trudniejszego ( korzenie, kamienie, podjazdy, zjazdy, duże wykroty, bezdroża) to lepszy będzie Wheeler.

Propozycje:

Vs. Wheeler:

Mój odnośnik

Mój odnośnik

Vs. Merida

Mój odnośnik

To są poglądowe linki, w sklepach można je wytargować taniej, szczególnie jeżeli się weźmie starsze roczniki 2009, 2010.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...