Bartektuning Napisano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Witam...Jestem nowy na forum.Chce właśnie kupić taki Hamulec.Co o nim są dzicie czy sie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Zła nazwa tematu, poczytaj zasady pisania nowych tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja188 Napisano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Ja zamieżalem kupić taki hamulec ale odpuśćilem sobie i kupiłem hydraulike naprawde tanio http://crazysport.home.pl/catalog/product_...roducts_id=1812 hamulec hamuje wysmienicie!! A co do Tektoro slyszałem ze masakrycznie szybko sie rozregulowuje i hamuje zdeczka lepiej niż takie marketowe sh*ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Racja. Lepiej się nie pakować w TEKTRO, jeśli mowa o taczówkach (v'brakee - niektóre, są całkiem przyzwoite). Najlepiej weź przykład z Czaja188 i kup jeden z tańszych modeli SHIMANO (hydrauliczny oczywiście - są mechaniczne :question:), a nie powinieneś się rozczarować (nie jeżdżę na tarczach, ale słyszałem dość dużo dobrych opinii na temat tarczówek SHIMANO DEORE) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Są mechaniczne np. BR-475 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukarski Napisano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 no sa ale chyba bede powoli zalowal ze nie dolozylem do hayesow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.