Stiffi Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Czytałem o tych hamulcach w innych tematach. Wiem , że będę musiał je często regulować , ale nie wiem zbytnio jak to zrobić. Rower posiadam dopiero 3 tygodnie i chciałbym , żeby ktoś po kroku mi wytłumaczył co i jak. Nie chce czegoś popsuć Dodaje foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyxer Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Niewiemy co dokładnie chcesz regulować. PO drugie hamulce są nowe, więc przez przynajmniej rok się o nic nie martw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adas651 Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 nie chcesz popsuć to nie naciskaj klamki gdy zacisk nie jest na tarczy tez lepiej jest sie nie bawić w samodzielne odpowietrzanie/wymany płynu lepiej poproś kogoś kto juz wcześniej to robił podstawowa regulacja ogranicza sie do ustawienia zacisku na adapterze czasem trzeba tez podociskać tłoczki ostatnio musiałem poodginać blaszki na klockach zeby nie tarły o tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.