Kiniosko Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Witam jet to mój pierwszy post na tym forum przesiadłem się z dirt jumpingu na xc. Moja maszynka to Kross level a2. Co na początku należało by w nim wymienić? Z góry dziękuje za sugestie.
Wafel Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Przyjmuję, że rower jest sprawny, więc po co wymieniać części? A2 jest dobrą maszyną na początki w XC. Jaki to rocznik?
Kiniosko Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Napisano 7 Czerwca 2011 2011 Ale chodzi mi o to co może paść w tym rowerze najszybciej??
marky5 Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Się przekonasz jak ci padnie! Zobacz ten temat; [Rower] Kross Level A2 2011 dobry wybór?
Comedian Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Do wywalenia jest: - Amortyzator, tutaj nie ma wątpliwości. XCM to w zasadzie atrapa amortyzatora, a swoje waży. - Korby i suport, warto by było tutaj wrzucić nowe Deore, ale nada się wszystko, co lepsze od Altusa - Przerzutka przód, - W przypływie kasy warto by było dać lżejszą sztycę, mostek i kierę, Aczkolwiek ja na twoim miejscu bym przez ten sezon korzystał z tego, co jest, a równocześnie zbierał kasę na zmianę wielu komponentów na raz. A2 to bardzo fajny rowerek jako baza do przyszłej rozbudowy
Mod Team michuuu Napisano 8 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2011 Jeżeli w nowy rower chcesz inwestować to należało kupić droższy z lepszym sprzętem. Wymieniać sukcesywnie jak coś padnie.
Loki997 Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Dokładnie jak pisał michuuu odrazu trza było coś lepszego kupić, na pierwszy ogień bym zmienił widelec bo ciężki i praca taka sobie i tu zauważysz największą różnicę jak kupisz coś przyzwoitego, bo przerzutki i korbę bym zostawił aż bym zajechał bo wbrew pozorom praca tych nie jest zła, może nie jest to działanie jak w xt czy xtr ale działają poprawnie, no chyba że zależy ci na wadze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.