AndrosX Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Witam. Szukam jakiegoś roweru do jazdy po lesie i do lekkich zjazdów i znalazłem ten rowerek: http://allegro.pl/specialized-full-tanio-hamulce-tarczowe-i1644693591.html?source=ob Dopiero zaczynam z rowerami i jeszcze średnio się znam więc proszę was o pomoc Proszę o ocenę tego roweru i ewentualnie co w nim przydałoby się zmienić gdybym go kupił. Proszę również o jego wycenę bo nie wiem ile on może być wart a jak widać tam jest licytacja ;/ A jeśli doradzalibyście mi coś innego to proszę o linki niekoniecznie musi być full ;]
marky5 Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Ten Specialized jest jak najbardziej w porządku ma dobry zystem zawieszenia tylnego widelca tyle,że już nie na najnowszym osprzęcie,ale jeżeli w dobrym stanie to można brać.Amortyzator bardzo przyzwoity,korby firmowe Specialized,piasty przystosowane do hamulców tarczowych,więc można by było potem pokusić się o hamulce tarczowe najlepiej hydrauliczne.Ogólnie wygląda na rzeczywiście zachowany w dobrym stanie,a marka też wyśmienita.
Yoshimitsu9 Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Po pierwsze rowerek dobry , tarczówki w przyszłości wymienisz na hydrauliki - to wiadomo , lecz zostaje jedna kwestia ile ten Pan chce za niego ?Jeżeli chcesz full'a to podaj ile chcesz wydać / ile masz środków na przeznaczenie na taki rowerek. Co do specialized baardzo dobra marka , jeżeli nie kupisz tego poszukaj : - Giant - Specialized Więcej podam Ci potem na razie nic mi do głowy nie przychodzi co do Gianta ma bardzo ciekawie zrobione ramy (wizualnie). Pozdrawiam
AndrosX Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Napisano 7 Czerwca 2011 No właśnie ten rowerek chcę kupić na początek a za jakiś rok albo dwa kupić coś typu big hit A wg was ile mam dawać za ten rowerek? Aha i jeszcze jedno osoba która sprzedaje ten rower daje same hamulce bez tych tarcz i moje pytanie jest takie ile same tarcze mogą kosztować i jakie tam trzeba dokupić? Prosiłbym o odp.
AndrosX Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Napisano 8 Czerwca 2011 PLZ help ile wg was ten rower jest warty?! (Sry że temat pod tematem ale chyba drugi raz zedytować się nie da)
marky5 Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Tarcze do tych piast są mocowane na 6 śrub bez problemu coś potem dobierzesz.wybór jest duży,a co do ceny na pewno nie zbankrutujesz Co do kwoty za te rower to ciężko powiedzieć,model nie nowy,stan dobry,myślę,że jest warty nawet ze 2 tysiaki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.