Skocz do zawartości

[Rower] ocena i wycena

AndrosX

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Szukam jakiegoś roweru do jazdy po lesie i do lekkich zjazdów i znalazłem ten rowerek: http://allegro.pl/specialized-full-tanio-hamulce-tarczowe-i1644693591.html?source=ob Dopiero zaczynam z rowerami i jeszcze średnio się znam więc proszę was o pomoc ;) Proszę o ocenę tego roweru i ewentualnie co w nim przydałoby się zmienić gdybym go kupił. Proszę również o jego wycenę bo nie wiem ile on może być wart a jak widać tam jest licytacja ;/ A jeśli doradzalibyście mi coś innego to proszę o linki ;]

Napisano

Co do roweru to wiele nie pomogę. Nie jestem jakimś znawcą, tylko zwykłym urzytkownikiem, który coś lizną w tematyce rowerowej jak sam chciał kupić ;) Jeżeli jest tak jak w opisie, to chyba można go brać. Oczywiście przed zakupem wybrałbym się do serwisu jakiegoś , aby sprawdzili co i jak. Co do wyceny to nie pomogę. Martwiła by mnie tylko ta alu rama. Podobno alu ulega dość szybkiemu zmęczeniu materiału.

Sam swojego kupiłem używkę, sprawdzony w serwisie, i po pozytywnej opini zakupiony. Do dziś nie wiem czy czasem nie przepłaciłem, ale mnie to nie interesuje. Jestem z roweru zadowolony i to się liczy, a wydałem i tak połowę tego co miałem wydać na nowy.

Co do zdublowanego wątku, napisz do admina. Bo za takie cóś na forach dają co najmniej ostrzeżenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...