kalin20 Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Witam Kupiłem mostek na 1 i 1/8 cala, ale nie mogę go założyć na sterówkę. Po prostu nie chce wejść, nabijałem młotkiem próbowałem rozszerzyć, i nic;/ Jakieś rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ja tak miałem dzisiaj jak mostek odwracałem. Wykręciłem całkowicie śrubki i powoli kręciłem w lewo w prawo i wszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Nie ma takiej opcji żeby nie wchodził. Jeżeli wykręciłeś obie śruby to musi luźno wejść. Zmierz rurę sterową i mostek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepa416 Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Możesz wsadzić monetę i spróbować lekko rozepchać może się złączyły elementy między gwintem a śrubą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Pomogło dzieki, mostek obity ale siedzi i to sie liczy ;D // Nie cytujemy w całości postów znajdujących się bezpośrednio nad naszymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.