Skocz do zawartości

[maraton] MTB Obiszów

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Napisano

czy orientujesz się ile jest km do zrobienia? nie mogę tego znaleźć na stronie. Jest napisane tylko że MINI 1 okrążenie a reszta 3. Ale ile to okrążenie ma km? z tego co jest pokazane na profilu trasy to wynikałoby że 28km ma jedno okrążenie.

To dosyć istotna sprawa jak dla mnie bo to będzie mój drugi maraton w życiu. pierwszy był w tę sobotę w Polkowicach (kilka km obok Obiszowa) i było super, zrobiłem trasę MEGA (55km) i w Obiszowie chciałbym zrobić podobny dystans, ale jeśli trasa ma tak jak podejrzewam 28km to nie zrobię 3 okrążeń i będę musiał zadowolić się jednym. Pozdrawiam

Napisano

Dobrze piszesz i rozumiesz :)

Dwa dystanse:

1.Mini 28km

2.Maraton 3 pętle po 28km

Ja również skuszę się na jedno , bo ponad 3 godziny i ponad 80km jazdy nie bardzo wchodzi w grę.

pozdrawiam

Napisano

W takim razie do zobaczenia w sektorze dla Mini, bo a też ie bardzo się piszę na 3 pętle.

Może to myślenie życzeniowe, jednak brakuje mi tego Mega (2 okrążenia to idealnie 56km), Ale 28 będzie miło.

Ja osobiście nie znam nikogo w świecie kolarskim i dopiero stawiam pierwsze kroki na maratonach, więc może spotkamy się przed? PauL605, a może jeszcze ktoś będzie w Obiszowie?

pozdrawiam

Napisano
5. WARUNKI UCZESTNICTWA

Uczestnikiem maratonu może być osoba, która spełni następujące warunki:

1. Ukończył 18 lat a uczestnicy w przedziale wieku 16#18 lat mogą startować po

przedstawieniu pisemnej zgody rodziców lub opiekunów prawnych. Osoby poniżej 16 roku życia

dopuszcza się do startu wyłącznie pod stałą opieką rodziców lub opiekunów prawnych

będących na imprezie.

Napisano

Ja nikogo nie znam w świecie bajkerów dlatego planuje przyjechać w sobotę i zostać na bike party, będzie ktoś z forum na Bike party w sobotę w Obiszowie? pole namiotowe jest za darmo więc można przekimać a w niedzielę z rana jest maraton (o 11 start). Zawsze to nieco raźniej mieć się do kogo odezwać.

Jak coś to mój numer tel. 888724745

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...