kosa23 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Len mielony np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anjaa Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 7Devis - Jeśli chodzi o problemy z trawieniem i wydalaniem, to z tego co wiem, dobre jest siemię lniane, ale kup nie zmielone, miel sam tuż przed spożyciem, by nie traciło wartości odżywczych. Co do odchudzania, to ze swoich doświadczeń mogę Ci doradzić, żebyś lepiej słuchał kolegi Nabial Prawidłowa utrata wagi to 0.5-1 kg tygodniowo. Szybsze chudnięcie może spowodować to, że zwolni Ci się przemiana materii i organizm będzie się bronił poprzez robienie zapasów w postaci tkanki tłuszczowej "na czarną godzinę". Potem są problemy z dalszym chudnięciem oraz efekt jojo po zakończeniu odchudzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Dziękuję Aniu za opinie Ten cały len można dostać w aptece? I w jakiej mniej więcej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 7 zł za 2x 200g lnu mielonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 A stosowanie jakie jest? I ile takie 200g starcza? Dodam jakby ktoś nie śledził tematu od początku że jestem nastolatkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 1 łyżeczka 2-3 razy dziennie. Najprościej zalać gorącą wodą i poczekać aż ostygnie, z tym że nie każdy lubi gluty, więc można mieszać z jogurtem, dodawać do musli itd. 2 razy dziennie to jem, 200g wystarcza gdzieś na 3 tygodnie. No, może na 2 tygodnie jednak. Czyli całe opakowanie na miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.