dejot Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Witam. Kiedyś już o tym słyszałem al za Chiny Ludowe nie jestem w stanie tego znaleźć. Otóż Pike mojego kumpla sam zmniejsza skok podczas jazdy. Czy ktokolwiek się z tym już spotkał i wie może, co zrobić, by ten defekt usunąć? Pozdrawiam, Jacek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Rozumiem,ze regulacja dziala idealnie,czyli nic nie jest rozwalone w srodku. Odkrec pokretlo u-turna i sprawdz czy sa wszystkie kulki. Wyjmij sprezynki i troche naciag, potem wloz. Mozesz ewentualnie dodac sprezynki i kulki. Kulki siadaja z lozysk, sprezynki z niektorych dlugopisow , badz zaworkow wentli samochodowych.Jesli regulacja nie dziala,to masz uwalony taki pin, wlasciwie sworzen, ktory trzyma plastykowego slimaka u-turna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Regulacje działają wszystkie bez problemów. Obczaję te kulki a jak nie zadziała to będę kombinował dalej bo amortyzatorowi i tak przyda się serwis Dziękuję Kolego! Pozdrawiam, Jacek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1991 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 zapewne sprezynka jest powodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Może powód jest prozaiczny ?? Niech kolega dokręci dolną goleń. Spotkałem się z takim właśnie problemem u kolegi. Pomogło właśnie dokręcenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.