Skocz do zawartości

[Rower] KROSS level A2

klzlk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy to jest dobry rower w tym przedziale cenowym, do 1500zł? Z którego roku kupować? Nie bardziej się opłaca jakiegoś używanego do tej kwoty? Jakiego? Do mojego rodzaju jazdy powinien pasować.

Napisano

175 i rosnę, waga 65 i grubnę :>

Przez lasy i drogi - lubię pojeździć po dziurach w lesie zjeżdżając z górki ale też mam wokół siebie dużo dróg.

Aha, jeszcze chciałbym dodać że wolę V-brake.

Ostatnio jak liczyłem jaki powinienem mieć rozmiar ramy (długość krocze-podłoga :D) to mi wyszło 19,5 cala.

*Ok 19 cali

Napisano

Nie lepiej poczekać do końca sezonu i kupić rower z wyprzedąży -50 % ?. Np; ja tak samo szukam roweru do maaaxxx 2000zł, poczekam sobie do jesienii i kupię w tej cenie rower, który w ciągu roku chodził po 3500 zł. Mówię o rowerze Kross Level a8 2010.

Napisano

Wybór padł chyba na Kross Level A2 XT (2009). Nie jest on ostateczny, więc jeżeli macie jakieś inne propozycje, to pisać. Za niedługo przejdę się do sklepów w moim mieście, to może na jakiś trafię. Jakiej ceny mogę się spodziewać?

//Ehh :< Widzę że trudny dostęp w internecie. Znacie jakieś odpowiedniki? Może coś z Meridy? Cena nie wyższa niż te 1500zł.

Wracając jeszcze do stylu jazdy, to chciałbym dopisać, że często zjeżdżam przez dziury z dużą prędkością (+40km/h po podziurawionym trawniku przez jakieś 100+ metrów).

Napisano

Nie lepiej poczekać do końca sezonu i kupić rower z wyprzedąży -50 % ?. Np; ja tak samo szukam roweru do maaaxxx 2000zł, poczekam sobie do jesienii i kupię w tej cenie rower, który w ciągu roku chodził po 3500 zł. Mówię o rowerze Kross Level a8 2010.

Kto by czekał do jesieni mając przed sobą piękne lato...a poza tym napisał, że grubnie :icon_wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...