Rulez Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 daro77Ja od razu przeprowadzam ewakuację od takiego sprzedawcy. Potem się okaże że mam korbę XX a nie YY bo taka była na zdjęciu. W takim razie rozumiem, że przeprowadzisz ewakuację ze Skiteamu skoro w opisie amor Recon a na zdjęciu Minute http://www.skiteam.pl/rower/Cube/ltd-team/ W opisie hamulce Formula a na zdjęciu szczękowe Magury
daro77 Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Ski Team ma stronę z epoki kamienia łupanego. W sumie to bardzo się temu dziwię że nie dadzą parę złoty i zrobią z tym porządku. Widzę że zadałeś sobie sporo trudu jeśli spędziłeś na ich stronie dłużej niż 5min Na szczęście jest cube.eu i to mi wystarczy.
Rulez Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Są sprzedawcą jak inni , więc świadczy to o nich tak samo jak o innych sprzedawcach
daro77 Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Nawet oczekiwałbym więcej od tej wielkości sieci sklepów... Ale chyba zjechaliśmy z tematu, prowadzimy dziwne dyskusje a autor wątku może już coś zakupił...
Rulez Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Skoro od jednego sprzedawcy ewakuujesz się z powodu opisu na stronie, czy od drugiego ewakuujesz się również, skoro ma tak samo spartaczony opis ? I na tym zakończę
daro77 Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Czepisz się Rulez, ale żeby zakończyć ten wątek, to tak potwierdzam, z jednego sklepu się ewakuuję z innego nie. Mimo że opis tam samo spartaczony. A ju hapi ?
Rulez Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Tak przyznaję, czepiam się, ale gwoli sprawiedliwości, sam zacząłeś
daro77 Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Jesteś gorszy niż moja kobieta, zawsze musisz wygrać. Nie zaczynam już z Tobą...
cristoforo Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Napisano 7 Czerwca 2011 Pany co to za burdel w wątku o CUBE???? zarezerwowałem CUBE LTD CC na Rebie 100mm zobaczymy jak się dogadam sklepem co do ceny mam nadzieje, że dojdzie do sfinalizowania przyjdzie kurierem paczunia to się wypowiem co i jak....hehehe
cristoforo Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Napisano 8 Czerwca 2011 rower zakupiony będzie u mnie na piątek zobaczymy co i jak... jaki mam wybrać licznik nie za drogi?? przewodowy czy bezprzewodowy?? jakieś konkretne modele
daro77 Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 Ja od zawsze śmigam z Sigmą. Ostatni miałem BC 1009, ale miałem dzwona i nie zauważyłem że wypadł. Teraz mam BC 1609 STS. Skusiłem się bo ma temperaturę i i jest podświetlany. Z czego temp. sprawdzałem może ze 2 razy, a podświetlenia nie wiem nawet gdzie się włącza. Teraz brałbym 1009 STS. (bezprzewodowy) Ten bezprzewodowy co mam, 2-3 razy tylko zdarzyło mu się zwiesić lub krzyczał że za dużo sygnałów łapie, wystarczy go wtedy wyjąć i włożyć i działa.
Josiv Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 Nie wchodził bym w bezprzewodowe tylko minusy słyszę od znajomych, raz ze problemy z sygnałem dwa trzeba często wymieniać baterie w przewodowym to nawet nie pamiętam kiedy wymieniałem baterie. No i osobiście taki wielki czujnik na nodze amorka mi nie leży.
cristoforo Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Napisano 9 Czerwca 2011 Dla mojej kobietki zamówiłem też Cube (link przedstawiający tylko jaki to rower) http://leexosport.pl/product/CUBE-CURVE-White-Black-Print-2011-MESKA-I-DAMSKA-RAMA,232001-54L właśnie go odebrałem i zrobiłem miłe wrażenie koła cienkie i lekki będzie zadowolona co do licznika też myśle poważnie nad przewodowym
cristoforo Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Napisano 13 Czerwca 2011 Rowerek ma przejachane tylko w ciągu dwóch dni 100km wrażenia z jazdy db+ muszę wyregulować przerzutki bo idealnie płynnie nie chodzą czasem coś tam zaszura delikatnie wkurzają mnie stukające klamki hamulców na nierównościach jeszcze się nie dotarły hamulce amortyzator sobie wyregulowałem i jest ok pytanie laickie jak można spr. czy mam Reba 100mm czy 80mm po nr amorka itd. bo ponoć cube LTC CC wychdził właśnie z dwoma rodzajami...
cristoforo Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Napisano 13 Czerwca 2011 skok amortyzatora ma dokładnie 11.5cm mierzone od dolnej części do górnej golenia
Mates Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 Hej, Do 5 tys PLN najlepszy możliwy sprzęt to Orbea Alma 29er H50. W Gdyni jest taki fajny sklepik i jak dobrze z chłopakami zagadasz to na pewno za 5 tys PLN sprowadzą Ci tego przeza######istego 29er-a. Popatrz tylko: http://www.orbea.com/gb-en/bicis/modelos/alma_29_h50/# Pozdr, M
daro77 Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Przestań już z tą Orbeeą, napisałeś 9 postów i wszędzie polecasz. Nie miałbym nic przeciwko jeśli temat o 29'er. Tutaj raz że autor wątku już kupił, dwa że nie było mowy o 29er. Rozumiem że się słabo Orbea sprzedaje, ale w ten sposób tylko pogarszasz sytuacje, ja mam już awersję...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.