Skocz do zawartości

[rower] Cube LTD CC czy Cube LTD race?

cristoforo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
daro77

Ja od razu przeprowadzam ewakuację od takiego sprzedawcy. Potem się okaże że mam korbę XX a nie YY bo taka była na zdjęciu.

W takim razie rozumiem, że przeprowadzisz ewakuację ze Skiteamu skoro w opisie amor Recon a na zdjęciu Minute :teehee:

http://www.skiteam.pl/rower/Cube/ltd-team/

W opisie hamulce Formula a na zdjęciu szczękowe Magury :teehee:

Napisano

Ski Team ma stronę z epoki kamienia łupanego. W sumie to bardzo się temu dziwię że nie dadzą parę złoty i zrobią z tym porządku.

Widzę że zadałeś sobie sporo trudu jeśli spędziłeś na ich stronie dłużej niż 5min ;)

Na szczęście jest cube.eu i to mi wystarczy.

Napisano

Nawet oczekiwałbym więcej od tej wielkości sieci sklepów...

Ale chyba zjechaliśmy z tematu, prowadzimy dziwne dyskusje a autor wątku może już coś zakupił... :thumbsup:

Napisano

Skoro od jednego sprzedawcy ewakuujesz się z powodu opisu na stronie, czy od drugiego ewakuujesz się również, skoro ma tak samo spartaczony opis ?

I na tym zakończę :)

Napisano

Czepisz się Rulez, ale żeby zakończyć ten wątek, to tak potwierdzam, z jednego sklepu się ewakuuję z innego nie. Mimo że opis tam samo spartaczony.

A ju hapi ? ;)

Napisano

Pany co to za burdel w wątku o CUBE????

zarezerwowałem CUBE LTD CC na Rebie 100mm

zobaczymy jak się dogadam sklepem co do ceny

mam nadzieje, że dojdzie do sfinalizowania

przyjdzie kurierem paczunia to się wypowiem co i jak....hehehe

Napisano

rower zakupiony będzie u mnie na piątek zobaczymy co i jak...

jaki mam wybrać licznik nie za drogi??

przewodowy czy bezprzewodowy??

jakieś konkretne modele

Napisano

Ja od zawsze śmigam z Sigmą. Ostatni miałem BC 1009, ale miałem dzwona i nie zauważyłem że wypadł. Teraz mam BC 1609 STS.

Skusiłem się bo ma temperaturę i i jest podświetlany. Z czego temp. sprawdzałem może ze 2 razy, a podświetlenia nie wiem nawet gdzie się włącza.

Teraz brałbym 1009 STS. (bezprzewodowy)

Ten bezprzewodowy co mam, 2-3 razy tylko zdarzyło mu się zwiesić lub krzyczał że za dużo sygnałów łapie, wystarczy go wtedy wyjąć i włożyć i działa.

Napisano

Nie wchodził bym w bezprzewodowe tylko minusy słyszę od znajomych, raz ze problemy z sygnałem dwa trzeba często wymieniać baterie w przewodowym to nawet nie pamiętam kiedy wymieniałem baterie. No i osobiście taki wielki czujnik na nodze amorka mi nie leży.

Napisano

Rowerek ma przejachane tylko w ciągu dwóch dni 100km

wrażenia z jazdy db+

muszę wyregulować przerzutki bo idealnie płynnie nie chodzą czasem coś tam zaszura delikatnie

wkurzają mnie stukające klamki hamulców na nierównościach

jeszcze się nie dotarły hamulce

amortyzator sobie wyregulowałem i jest ok

pytanie laickie

jak można spr. czy mam Reba 100mm czy 80mm po nr amorka itd.

bo ponoć cube LTC CC wychdził właśnie z dwoma rodzajami...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Przestań już z tą Orbeeą, napisałeś 9 postów i wszędzie polecasz. Nie miałbym nic przeciwko jeśli temat o 29'er.

Tutaj raz że autor wątku już kupił, dwa że nie było mowy o 29er.

Rozumiem że się słabo Orbea sprzedaje, ale w ten sposób tylko pogarszasz sytuacje, ja mam już awersję...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...