Seba3002 Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Witam, przytrafiła mi się niedawno dziwna sytuacja, konto mam od 2006 roku, wszystko pięknie ładnie, dużo się udzielałem, byłem już "starym bywalcem" potem trudne studia ograniczyły moją aktywność fizyczną na rowerze i intelektualną na forum ale powoli wracam na dobrą drogę nie pamiętam kiedy było moje ostatnie logowanie, jednak ostatnio zdziwiła mnie pewna sytuacja: zalogowałem się z wielką nadzieją poprawy i ponownego wnoszenia czegoś na łamach forum a tu zonk! konto zbanowane, napisałem do Miecia to mi konto odblokował - za co mu bardzo dziękuję chciałbym się dowiedzieć jednak co się stało z moją przeszłością tzn. ranga "starego wyjadacza" na forum i wszystkimi moimi dotychczasowymi postami
Root Admin Mieciu Napisano 2 Czerwca 2011 Root Admin Napisano 2 Czerwca 2011 być może ktoś przez przypadek zablokował twoje konto. Mieliśmy system wykrywania osób z kilkoma kontami, niestety zmienne IP często pokrywało się z kilkoma userami i czasami, któryś z adminów z automatu mógł zablokować konto.
Seba3002 Napisano 2 Czerwca 2011 Autor Napisano 2 Czerwca 2011 ale czy zablokowanie konta jest równe skasowaniu wszystkich statystyk?
dracozao Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 wraca posty z dni awarii czy mam na nowo pisac?
Gracek Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 Posty raczej nie wrócą, bo został wrzucony backup (kopia zapasowa) bazy danych, czyli wszystko co zostało napisane po backupie przepadło
premier2 Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 patrząc na to, co pojawiało się na forum, to wielkiej straty nie będzie. Ważne, że forum działa, tak jak powinno
Schwefel Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 No jeszcze do zrobienia pozostała galeria z której wywiało wszystkie zdjęcia.
Root Admin Mieciu Napisano 6 Czerwca 2011 Root Admin Napisano 6 Czerwca 2011 No jeszcze do zrobienia pozostała galeria z której wywiało wszystkie zdjęcia. + avatary i zdjęcia working on it...
Grand231 Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Ale tak się zastanawiam czy wiadomo już co było przyczyną tak poważnej awarii.
Onyxer Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Prosiłbym poproawić także profile, gdyż jak wchodzę na swój to niekore inforamcje się na siebie nakładają.
Root Admin Mieciu Napisano 6 Czerwca 2011 Root Admin Napisano 6 Czerwca 2011 Prosiłbym poproawić także profile, gdyż jak wchodzę na swój to niekore inforamcje się na siebie nakładają. np jakie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.