Skocz do zawartości

[konto] problemy z kontem po długiej nieobecności

Seba3002

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, przytrafiła mi się niedawno dziwna sytuacja, konto mam od 2006 roku, wszystko pięknie ładnie, dużo się udzielałem, byłem już "starym bywalcem" potem trudne studia ograniczyły moją aktywność fizyczną na rowerze i intelektualną na forum ale powoli wracam na dobrą drogę :) nie pamiętam kiedy było moje ostatnie logowanie, jednak ostatnio zdziwiła mnie pewna sytuacja: zalogowałem się z wielką nadzieją poprawy i ponownego wnoszenia czegoś na łamach forum a tu zonk! konto zbanowane, napisałem do Miecia to mi konto odblokował - za co mu bardzo dziękuję :) chciałbym się dowiedzieć jednak co się stało z moją przeszłością tzn. ranga "starego wyjadacza" na forum i wszystkimi moimi dotychczasowymi postami :(

• Root Admin
Napisano

być może ktoś przez przypadek zablokował twoje konto. Mieliśmy system wykrywania osób z kilkoma kontami, niestety zmienne IP często pokrywało się z kilkoma userami i czasami, któryś z adminów z automatu mógł zablokować konto.

Napisano

Posty raczej nie wrócą, bo został wrzucony backup (kopia zapasowa) bazy danych, czyli wszystko co zostało napisane po backupie przepadło

• Root Admin
Napisano

No jeszcze do zrobienia pozostała galeria z której wywiało wszystkie zdjęcia.

+ avatary i zdjęcia

working on it...

Napisano

Prosiłbym poproawić także profile, gdyż jak wchodzę na swój to niekore inforamcje się na siebie nakładają.

• Root Admin
Napisano

Prosiłbym poproawić także profile, gdyż jak wchodzę na swój to niekore inforamcje się na siebie nakładają.

np jakie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...