Skocz do zawartości

[do 2000] MTB lub cross

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak się zastanawiam cały czas treking czy cross i chyba jednak dołożę tych pare stówek i kupię ładniejszy rower, na którym łatwiej będzie o szybką agresywną jazdę (oczywiście po asfalcie), a na dłuższe wycieczki też przecież zły nie będzie. Chciałbym oczywiście jak najlepszy sprzęt w jak najlepszej cenie. Polecacie unbike zethos, viper, kellys neos. A ja znalazłem osprzętowo chyba nawet lepszy rower za całkiem niezłą cenę. Jest nim Kross crow rubble shimano xt. Gdzieś słyszałem, że koła w nim mają 24 szprychy i że po każdej przejażdżce po nieasfaltowej drodze koło jest scentrowane i trzeba nastawiać. Ile w tym prawdy i w ogóle co sądzicie o tym rowerze i czy sie opłaca za te pieniądze go kupić? Link: http://motoallegro.pl/kross-rubble-shimano-xt-hydraulika-magura-okazja-i1678787300.html

Napisano

scraper jest fajny, ale ja bym go osobiscie nie wzial bo ma sztywny widelec przez co na nasze polskie warunki nie nadaje sie zbytnio. chyba ze chcesz jezdzic tylko sciezkami lub w miare rownym asfaltem o jaki ciezko u nas;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...