wojtarr Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam mam manetkę sram X.0 grip shift lewą na 3 przełożenia. Chciał bym ją założyć do mojego roweru, jednak nie wiem czy będzie kompatybilna z moją shimano nexave. Szukałem na forum i nie znalazłem odpowiedzi. Jeśli posiada ktoś info na temat kompatybilnych przerzutek z tą manetką - byłbym wdzięczny. Z tematu "przyklejonego" dowiedziałem się, ze współpracuje z serią srama oznaczoną X. natomiast co do shimano sprawa jet nie wyjaśniona i nie ma jednoznacznej odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Lewa manetka czyli do obsługi przerzutki przedniej będzie współpracowała zarówno ze Sramem jak i Shimano. Prawa manetka już nie, bo jest pod 1:1 a Shimano ma 2:1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.