KejKej Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Od pewnego czasu obserwuje to forum i doszedłem do wniosku że pora na mój pierwszy "normalny" rower. Na allegro znalazłem właśnie KROSS'A HEXAGON V2 w limitowanej wersji białej. Potrzebuje roweru po prostu do przejażdżek ze znajomymi czasem moze kawałek lasu, Kto wie? Może kiedyś przerodzi się to w wielką pasje i będę chciał wprowadzić modyfikacje w związku z tym mam pytanie. Czy to jest odpowiednia okazja na początek? Czy stanowi on dobrą podstawę do ewentualnych modyfikacji w przyszłości i czy w ogóle taka wersja istnieje, bo jest to jedyna aukcja na allegro i się trochę obawiam czy aby to nie jest jakaś lipa. Jeżeli nie to co byście polecili w mniej więcej takim przedziale cenowym. Link do aukcji: http://allegro.pl/rower-mtb-kross-hexagon-v2-2011-limitowana-edycja-i1638012411.html?source=oo
Grand231 Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Czy to jest odpowiednia okazja na początek? Nie bo Hex V2 jest zakupem kompletnie nieopłacalnym Czy stanowi on dobrą podstawę do ewentualnych modyfikacji w przyszłości Nie stanowi, za dużo części trzeba by w nim wymieniać dodatkowo rama nie jest rozwojowa, co prawda cena 650 zł kusi ale lepiej dołożyć kilkaset zł do Levela A2 i mieć spokój na kilka lat rekreacyjnej jazdy na o wiele wyższym poziomie.
KejKej Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Napisano 1 Czerwca 2011 Dzięki za szybką odpowiedź Grand. Na chwilę obecną dla mnie jest najważniejsza cena + ewentualne możliwości rozwoju. Chcę najpierw sprawdzić, przekonać się czy będzie to dla mnie nową pasją, a przyznam że nie chce wydawać 1200zł na to aby się przekonać po tygodniu-dwóch że "jednak to nie dla mnie" i odłożyć to w kąt. Na razie mam budżet 600-800zł (max.1000, ale wolałbym do tej dolnej granicy dojść) Ps. Chyba ten temat powinien być w dziale rowery/ramy tak więc jeżeli admin ma taką władzę to proszę o przeniesienie tematu właśnie do tamtego działu, bo wcześniej jakoś tego nie zauważyłem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.