BikeMac Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ja jezdzę sam, gdyż w moim mieście nie ma cyklomaniaków jednocześnie lubię jezdzic sam , ale na dluzszą wyprawę wolałbym jechac z kims...zawsze jest raźniej, bezpieczniej i weselej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ja prawie cały czas z kuzynem jeżdże, z tempem nie ma problemów bo jeżdzimy prawie tak samo. Acz kolwiek wole sam, jakos lepiej mi sie jeździ. ...może dlatego ze z nim na piwo nie moge iść A w okolicy raczej nie ma z kim pojeżdzic jezeli mowa o wiekszej grupie. A poskakac na chopy (bo tez skacze) to wieksza paczka musi być, bo tam luźniejszy klimat panuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daron_mtb Napisano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 ja wolę jeździć z kumplem we dwójkę , można się do kogoś przynajmniej odezwać ale też często jeżdżę sam (jestem jedynakiem, także już się do samotności przyzwyczaiłem heheh) pozdro 4all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virus333 Napisano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 ja najczęściej jeżdzę z w grupie 2 osobowej z moim ojcem lub przyjacielem byłby raz jaja gdy przegoniłem staruszka (ktory był bez zadnego przygotowania) po trasie ok.80km lepiej jest jeździć w grupie, gdyż jeżeli dojdzie niedaj boże do jakiegoś nieszczęścia zawsze można uzyskać pomoc od towarzysza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.