LeoDogg Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam, w sobotę zakupiłem taki oto rowerek : https://picasaweb.google.com/105501208735554876732/Kolarka?authkey=Gv1sRgCJb1wrbVpan5Xw&feat=directlink# Rower marki Benotto - model Triathlon, wyprodukowany z tego co znalazłem w necie około 1986 Dzisiaj odebrałem go z serwisu po nasmarowaniu i dokręceniu wszystkich śrubek.Mam parę pytań, mianowicie w niektórych miejscach są małe ubytki lakieru, jest jakiś sposób żeby w miarę ładnie to pouzupełniać ? Nie chcę malować jej całej bo podoba mi się jej fabryczny lakier. Jeżdżę na mtb ale tak mi wpadł w oko, że musiałem go kupić W drodze są już noski i nowa owijka, kombinuję nad zieloną albo białą, jak myślicie ? pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgaa Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Moim zdaniem zielona owijka. Efekt będzie taki jak z tyłu z siodełkiem. co do odprysków. Farby w sprayu zdawały egzaminy w moich rowerach. Na pewno odradzam markery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 rower fajny, co do odprysków no to jedyna opcją są zaprawki, jeżeli inie chcesz malować całej ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.