Skocz do zawartości

[Sprzet Audio]

Reverse993

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko ludzie.

Dzisiaj wpadłem na pewny szalony pomysł, żeby do mojego złomka dodać sprzęt Audio a mianowicie wzmacniacz samochodowy i kilka głośników a razem to wbudować w obudowę

I wszystko to podłączyć pod akumulator 12 v.

Chciałbym się teraz was poradzić czy to wypali wg... bo sam nie wiem...

Obecnie mam tylko w rowerze przymocowane głośniki przenośne 10wat ale mi to nie wystarcza.

Czekam na wasze odpowiedzi

A i się nie śmiejcie się z mojego "wspaniałego" pomysłu, wiem ze głupi ale warto spróbować . Trzeba się jakoś wyróżniać xDD

Napisano

Wzmacniacz, głośniki, obudowa... wiesz jak to Ci dociąży rower? Nie będzie się jechało zbyt przyjemnie.

Napisano

Jeżeli masz zmysł techniczny i znasz się na sprzęcie elektronicznym, albo masz znajomego w tej branży to da się to zrobić. Osobiście uważam, że takim rowerem się nie będzie osiągać mega prędkości i nie nastawia się na jazdę tylko na "szpan". W moim mieście kiedyś widziałem kolesia, który miał coś takiego w BMX-ie i grało tak średnio. Miał on radio i jakieś dwa głośniczki na kierownicy zamontowane. Szczegółów nie znam, ale widziałem że jest to możliwe.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...