Reverse993 Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Siemanko ludzie. Dzisiaj wpadłem na pewny szalony pomysł, żeby do mojego złomka dodać sprzęt Audio a mianowicie wzmacniacz samochodowy i kilka głośników a razem to wbudować w obudowę I wszystko to podłączyć pod akumulator 12 v. Chciałbym się teraz was poradzić czy to wypali wg... bo sam nie wiem... Obecnie mam tylko w rowerze przymocowane głośniki przenośne 10wat ale mi to nie wystarcza. Czekam na wasze odpowiedzi A i się nie śmiejcie się z mojego "wspaniałego" pomysłu, wiem ze głupi ale warto spróbować . Trzeba się jakoś wyróżniać xDD
don Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Wzmacniacz, głośniki, obudowa... wiesz jak to Ci dociąży rower? Nie będzie się jechało zbyt przyjemnie.
lyndowss Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Jeżeli masz zmysł techniczny i znasz się na sprzęcie elektronicznym, albo masz znajomego w tej branży to da się to zrobić. Osobiście uważam, że takim rowerem się nie będzie osiągać mega prędkości i nie nastawia się na jazdę tylko na "szpan". W moim mieście kiedyś widziałem kolesia, który miał coś takiego w BMX-ie i grało tak średnio. Miał on radio i jakieś dwa głośniczki na kierownicy zamontowane. Szczegółów nie znam, ale widziałem że jest to możliwe.
gczarnocki Napisano 27 Lipca 2011 Napisano 27 Lipca 2011 Trzeba się jakoś wyróżniać xDD No ale bez przesady...
Mod Team Franio Napisano 27 Lipca 2011 Mod Team Napisano 27 Lipca 2011 Odkop sprzed prawie 2 miesięcy, a pomysł autora tematu budzi mieszane uczucia, więc zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.