pukiel Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 http://videos.mtb-news.de/videos/view/13887 Było potrójny ,,bek" to teraz rekord prędkośći Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Piękny rowerek. A co do rekordu ciekawe jak by mu tak coś nie poszło po jego planach I w połowie upadł.. Reka , noga , mózg na ścianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 To teraz zerknij co się dzieje podczas gleby przy takiej prędkości http://video.google.com/videoplay?docid=-3369949313976326999# A obu panom do rekordu na rowerze i tak baaaardzo daleko... 268,8km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Ci ludzie są samobójcami ja bym tego nie zrobił za żadne nie pieniądze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 O rany, ręka tego typa:( Jak to zobaczyłem to mnie moja aż zabolała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyxer Napisano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 złamanie otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICIORGT Napisano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 WARIATY!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brooce Napisano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 złamanie otwarte. Jesteś pewien? Coś duża "gula" wystaje z kombinezonu, może po prostu ochraniacz się przekrzywił? Zwłaszcza, że ręką ruszał. Nie wiem czy dobrze pamietam, ale wydaje mi sie że w jakimś wywiadzie z tym kolesiem czytałem, że nic poważnego sobie nie zrobił - obicia, otarcia (choć może i złamanie było... dawne czasy). Zawdzięcza to sztuce upadania nabytej w sportach walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 kask Dartha Vadera widze na tym filmiku, wiedziałem że Star Wars wyprzedziło epokę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugu Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Po co to komu ? Ciekawe ile mu zapłacili za to jeśli wstał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marky5 Napisano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Oglądałem dokument w TV o biciu rekordów przez tego gościa co się rozwalił.Miał dwa rowery do tego typu wyczynów.Ten który mu się tutaj rozkraczył wcześniej zawsze używał do zjazdu na powierzchni ze zlodowaciałego śniegu,gdzie powierzchnia jest nieporównywalnie równiejsza od zbocza ziemnego.Do zjazdów ziemnych używał jakiegoś firmowego zjazdowca o pełnej amortyzacji.Zdecydował się na to gdyż chciał pobić swój własny rekord,a tym zjazdowcem nie udawało mu się to.Niestety nie wytrzymało łączenie główki ramy do karbonowej ramy nieprzystosowanej jak się okazało do aż takich przeciążeń!Dodam,że ten cholerny twardziel połamał się trochę,przeżył nawet nie stracił przytomności,ale kurował się bodajże ponad trzy lata zanim doszedł do pełnej formy.Oczywiście gdyby nie ten specjalny kombinezon z grubymi wkładami i kask raczej by tego nie przeżył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ale rama do reklamacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 ...bo dzisiaj to takie dziadostwo robią, kiedyś to były ramy ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Tyle że na rowerze nie jeździ się 170 km/h , rama mogła pójść ze względu na ogromne przeciążenia, do których nie była przystosowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Co do samych rekordów to mnie nie fascynują bo nie używają nóg do ich bicia a tylko robią zjazd. Mi osobiście bardziej imponują rekordy po płaskim typu 120km/h naszej Majki bo musiała włożyć to wiele treningów a tu sadzają takie kamikadze i dają mu rower do zjazdu i leć na złamanie ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klej Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Zgadzam się z kolegomą (netta1987) niema jak klasyka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 I to się nazywa samozaparcie, zjechać z górki każdy umie ale jechać tyle na prostce-ufff robi mi się gorąco na samą myśl o takich rzeczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert888 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 to się nazywa ,,mieć jaja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarbla Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Dodam,że ten cholerny twardziel połamał się trochę,przeżył nawet nie stracił przytomności,ale kurował się bodajże ponad trzy lata zanim doszedł do pełnej formy.Oczywiście gdyby nie ten specjalny kombinezon z grubymi wkładami i kask raczej by tego nie przeżył. Gdy zobaczyłem pierwszy raz ten film (2 lata temu?) przesłałem lnk do niego mojej kuzynce, która studiowała japonistykę i trochę siedziała w Japonii. O ile pamięć mnie nie myli lektor powiedział, że ten koleś miał 11 złamań (tak ona to przetłumaczyła). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 O ile pamięć mnie nie myli lektor powiedział, że ten koleś miał 11 złamań Przy takiej prędkości to i tak dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marris Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 podziwiam ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradgr2 Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ładnie Ładnie Tylko Ciekawe Jak Rama :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.