iblankm Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Czesc wszystkim! Jestem Polko-Amerykanka ktora przyjechala odwiedzic rodzine w Polsce przez pare tygodni. Niestety nie moglam przywiezc swojego roweru i juz za nim tesknie. Chcialam sie zapytac czy ktos moglby mi pozyczyc jakis rower lub polecic gdzie jest wypozyczalnia rowerow szosowych. Moja rodzina ma takie zwykle miejskie rowery, ale to nie ta sama frajda. W Stanach jezdze na Marin Portofina... nie najsportowszy rower, ale rok temu potrafilam na nim jechac 130 km w jeden dzien. Teraz takiej kondycji nie mam, ale bardzo bym chciala pojezdzic sobie na przyklad 50 km w jeden dzien. Bede w Warszawie przez jakis czas i potem w Krakowie, wiec w tych miastach szukalabym rower. Mam 1 metr 70 w wysokosci. W rowerach szosowych chyba najlepszy rozmiar dla mnie to jest 54 cm ale oczywiscie nie musi byc dokladne. Wielkie dzieki! Iliana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Wątpię żeby ktoś chciał pożyczyć własny rower nieznajomej. Sugeruję poszukać tutaj http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=wypo%C5%BCyczalnia+rower%C3%B3w+warszawa&oq=wypo%C5%BCyczalnia+rowe&aq=0&aqi=g10&aql=&gs_sm=c&gs_upl=1445l4539l0l18l17l0l10l10l0l241l1126l0.5.2&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=5025d5195fa3cca3&biw=1920&bih=888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 W Polsce to raczej ktoś prędzej od Ciebie "pożyczy" na dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.