RaDeKxC Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 CZeść, mam zamiar kupic nową rame do xc (ścigać sie) i zastanawiam sie nad Giant NRS, Anthem lub Author Era. Czy mógłby ktos mi doradzić co wybrać i który jest najbardziej opłacalny? Nie znamy ceny nowego gianta ale slyszalem ze ma byc cos ok 4000zł sama rama, a rower 3699zł-to na allegro ok 3100. Ale głównie zależy mi na ramie. Który z tych zawieszeń bedzie najlepszy do xc żeby nie bujał?? Prosze o odp. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Najlepszy będzie oczywiście Anthem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 (edytowane) jesli chodiz o nie bujanie to NRSa bym raczej bral ewentualnie cos z VPP jak santa bluz ale w tej cenie nie wiem czy znajdziesz niestety PS.nie ten dział....to nie jest tesk sprzetu tak btw Edytowane 31 Grudnia 2005 przez szakq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Anthem to przecież nastepca NRS. Zdaje się, że nie do końca zdajesz sobie z tego sprawę Merlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi