suron Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów! od wieków śmigałem na Meridzie Kalahari 570 ,szczerze uwielbiałem ten rower za przyjemność z jazdy ,ale wiadomo nadszedł czas aby się z nim rozstac i pójść dalej... długo wybierałem ramę mam 185cm i 75kg wagi miałem upatrzonego Corratec'a za 459zł ale stety/niestety ktoś mnie wyprzedził,następnie juz prawie kupowalem El Nino ,ale mimo wszystko to bardzo popularna rama ...więc Kupilem nowego CUBE ANALOG 18' ...wykosztowałem się na niego okrutnie (jak na moją studencką kieszeń) ale jest po prostu piękny;).....Bardzo Prosze o pomoc w poskładaniu reszty sprzętu -strasznie juz bym chciał na nim pośmigać żeby być dokladniejszym chciałbym lekki rowerek asfalt,piasek czasami jakis zjaździk(XC jezeli się nie myle),nie musi być masakrycznie wytrzymały jak do DH ...i naprawde każdy grosz jest dla mnie ważny jak na razie chciał bym go wyposażyć w Korbę ,suport ,amora ,koła...bardzo prosze o pomoc w wyborze,to sa moje typy -korbę ALIVIO ?(podobno Deore ustępuje tylko wagą,obie są rozkręcane w razie W) -amor SR Santour Epicon 100mm( ponoć b.dobry ,tylko jednak drogi)może by dało rade coś tanszego? -obręcze co myślicie o Alexrims TD 16? ,i szprychy tylko tu juz nie mam pojęcia -no i na koniec piasty ...tylko jakie? http://allegro.pl/cube-analog-nowa-rama-mtb-rozmiar-22-cale-i1632031765.html tu jest ta ramka ,tylko rozmiar 22 rama uległa zmianie ,jednak na Cube Attention rozmiar 20'....kolorystyka jest nooo ciekawa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.