ravciu Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witam. Jestem tu nowy(od dziś) i jeśli coś źle to prosiłbym o przeniesienie. a więc tak mam takie problemy: mam założone manetki Shimano(zdjęcie w załączniku) i przerzutki Shimano(zdjęcie w załączniku) i chodzi o to, że gdy chcę wejść na 1 z 2 na manetce jest dość ciężko a na przerzutce w ogóle nie przeskakuje i zostaje na 2:/ a drugi problem jest taki, że gdy chcę zejść poniżej 3 manetka sie blokuje i nie idzie dalej a z tyłu wchodzi od razu 4. i teraz działają mi tylo 2 biegi z tyłu 2 i 4. proszę o pomoc:)! pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 31 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Przeniosłem temat do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lgplay Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Linki masz sprawne?? Pancerzyki nie są pogięte?? Aha i czy robiłeś regulacje przerzutek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 31 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Przeczytaj sobie to: http://www.forumrowerowe.org/topic/41729-regulacja-przerzutki-tylnej/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravciu Napisano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Linki masz sprawne?? Pancerzyki nie są pogięte?? Aha i czy robiłeś regulacje przerzutek?? coś próbowałem regulować ale nic to nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lgplay Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Przeczytaj to co dał safian i zastosuj w praktyce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravciu Napisano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Na razie dzięki jutro się z tym "pobawię" i napisze co mi z tego wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravciu Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 już jest coraz lepiej ale dalej nie działa 1 a co może dziać się z manetką, że jak normalnie chce zmienić na 4 czy wyżej to niedziałała(teraz działa do 5) a tak żeby doszło do końca to musiałem rozbierać manetke i linke pchać śrubokrętem żeby pociągneło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.