crixx Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Poszukuję osobę mającą chęć trenować jazdę na rowerze mieszkającą w np.: Tenczyku/Krzeszowicach/Woli Filipowskiej/Filipowice, okolice nawet trzebini.. Osobiście jestem z woli F. i mam lat 16. Dystanse dowolne, prędkość zadowalająca mnie to mniej więcej 20km/h, lecz pod górę mam kłopoty utrzymać bo kolana nie dają rady. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVANVII Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Jeśli w wieku 16 lat jak piszesz twoje - kolana nie dają rady to zamiast szukać towarzystwa do jazdy idż do ortopedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crixx Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Chodziło oo to że nie wytrzymują takiej siły jaką trzeba użyć by wyjechać pod górkę.. :/ Proszę tego nie rozumieć zbyt opacznie.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVANVII Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 No widzisz ! Sam przyznajesz "że /kolana / nie wytrzymują takiej siły jaką trzeba użyć by wjechać pod górkę". Przez Twoją miejscowość przebiega "zielony" szlak rowerowy i jak wiesz nie prowadzi on po płaskim terenie, bywają górki , jak to na wyżynach... Pomyśl więc poważnie o swoich kolanach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crixx Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Wypraszam sobie: "Sam przyznajesz.." Nie łaska przeczytać w profilu, że mam na imię Agata... A ortopedy BYŁAM i przekazał takie iż zalecenia: -niesiedzenie po turecku i na pietach -nie kłaść nogi na nogę -nie siedzieć na za niskim krześle/ławce ..więc wniosek taki, kolana przez dłuższy czas nie mogą być zgięte o 90 stopni.. kłopot z wjechaniem mam największy na wjechanie na górkę prawie ""pionową"", te bardziej proste dadzą się opanować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Poszukaj na subforach regionalnych, tam łatwiej wyłapać kogoś do wspólnego pedałowania. No i musisz uzbroić się w cierpliwość, sama widzisz, szukasz towarzysza a ludziska do lekarza wysyłają, masakra jakaś. Witamy na forum i powodzenia w poszukiwaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 9 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Krzeszowice w małopolskim, więc temat przeniosłem do odpowiedniego działu w regionalnych grupach rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crixx Napisano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 "Franio" -Dzięki za przeniesienie tematu może to pomoże.. "Przeor"- Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.