psycho Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witam Kupiłem nowego rock shoxa recon u-turn. Nie mogę dodzwonić się do sklepu a zapomniałem się zapytać czy skrócenie rury sterowej nie powoduje utraty gwarancji? Może ktoś z Was to wie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Gdyby tak było, to by się źle działo na tym świecie - skracaj i ciesz sie z jazdy. Tylko nie skracaj za bardzo, jeżeli myślisz o późniejszej sprzedaży poniżej 19cm długości rury sterowej nie schodź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Im dłuższa rura tym lepiej przy sprzedaży, ucinanie nie jest czynnikiem utraty gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psycho Napisano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Wielkie dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.