Skocz do zawartości

[maraton] Supermaraton MTB Kellys Podhalański

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już 18 czerwca 2011 roku w Kluszkowcach ruszy trzecia już edycja Supermaratonu MTB Kellys Podhalański. Maraton, podobnie jak w zeszłym roku, będzie się odbywał na pięciu dystansach: 10, 25, 50, 100 i 200 kilometrów. Dla uczestników przewidziano dodatkowe atrakcje.

Piątek 17 czerwca 2011:

16.00 – 20.00 zapisy w Biurze Zawodów (Ośrodek Czorsztyn Ski, Kluszkowce, ul. Kamieniarska 30a)

18.30 wyjazd wyciągiem krzesełkowym na górę Wdżar, oglądanie panoramy okolicznych gór

20.00 odprawa techniczna dla dystansów 100 i 200 km

Sobota 18 czerwca 2011:

4.45 Otwarcie Biura Zawodów

4.55 Ustawianie zawodników do startu na dystansie Maxi

5.00 Start dystansu Maxi (UWAGA! Rejestracja i zgłoszenia najpóźniej w dniu 17 czerwca, w piątek – w sobotę zawodnicy nie będą rejestrowani)

UWAGA! W tym roku start odbędzie się z korony wału zapory wodnej w Niedzicy, meta w Kluszkowcach.

7.50 Ustawianie zawodników do startu Opti

8.00 Start dystansu Opti

UWAGA! W tym roku start odbędzie się z korony wału zapory wodnej w Niedzicy, meta w Kluszkowcach.

9.00 Uruchomienie miasteczka zabaw dla dzieci (trampoliny i zjeżdżalnia gratis!)

10.30 Odprawa techniczna dystansów Mega i Mini (Hobby) oraz Family

10.45 Ustawianie zawodników do startu

11.00 Start dystansów Mega i Mini (Hobby)

11.15 Start dystansu Family

Rozpoczęcie ceremonii wręczania nagród :

14.00 dystans FAMILY

15.00 dystans MINI (Hobby)

16.00 dystans MEGA

17.00 dystans OPTI (Giga)

20.30 dystans MAXI

20.45 tombola – losowanie nagród

21.00 Wspólne biesiadowanie przy ognisku i małym poczęstunku dla uczestników zawodów i ich rodzin

Niedziela 19 czerwca 2011:

9.00 Wspólne śniadanie rowerowe

10.00 Możliwość skorzystania z kolejki górskiej ALPINE COASTER oraz parku linowego dla uczestników i ich rodzin

11.30 wycieczka dla uczestników umożliwiająca zwiedzenie Zamków Czorsztyn i Niedzica oraz rejs statkiem po Zalewie Czorsztyńskim .

Informacje na temat Supermaratonu znajdują się na stronie: www.supermaratonmtb.pl

Wybiera się ktoś ? :D

Napisano

Ja się wybieram. Najprawdopodobniej na trasę hobby (wiek mnie jeszcze ogranicza), czekam jeszcze aż na stronie rganizatora dadzą profile tras. Jeśli pogoda będzie sprzyjać to na trasę Familly może wybierze się młodsza siostra.

Napisano

Szkoda że to ostro koliduje z MTBTrophy w tym roku. Chciałbym się kiedyś sprawdzić na dystansie 200km w terenie w górach. Podejrzewam że w razie złej pogody doby mogłoby nie wystarczyć :).

Napisano

Dobra raczej powinna starczyć :)

Co do trasy tej 200km to są bardzo fajne, mieszkam w tych okolicach gdzie będzie przebiegać maraton i jest gdzie poszaleć :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam,

wybiera się ktoś z Was samochodem na ten maraton z Krakowa (albo bedzie przejazdem) i posiada wolne miejsce w aucie dla mnie + miejsce na rower? Interesuje mnie najbardziej wyjazd jak i powrot w dniu startu tj. w sobote ale z racji braku innych opcji nie odrzucam wyjazdu wczesniej. Jak mozecie mi pomoc to prosze o kontakt e-mail: szywoj@wp.pl gg 2735564 lub priv na forum :) Oczywiscie dokladam sie do kosztow przejazdu.

PozdRower ;)

Szymon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...