Skocz do zawartości

[dętka] Zmiana Dętki

Gumek94

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

siema kupiłem z Tesco rower górski i niestety po kilku miesiącach zrobiły się problemy ale najbardziej z dętką w rowerze ponieważ dętka jest zapewne uszkodzona lub jakiś szajs bo wiadomo że rowery z tesco za 200 zł i w dodatku górskie to nie sprzedadzą dobrego roweru tylko zapewne stuczne części pchają wracając do dętki próbowałem jakoś zdjąć oponę ale nie da rady jak by była przyklejona na amen : / do dętki trudno mi się dostać i nie wiem co robić napompować to w ogóle się nie da bo dętka jest na 100% pęknięta proszę o pomoc

Napisano

dętki raczej nie są objęte reklamacją ponieważ awaria czyli przebicie opony jest z winy klienta

podejdź z rowerem do najbliższego sklepu rowerowego kup u nich nową dętkę i poproś o wymianę

Napisano

jak detka i tak do wymiany to podważ w paru miejscach np: widelcem (płaską stroną) jeśli nie masz łyżek (do opon) i próbuj sciagać

jakos nie chce mi sie wierzyć zeby przyklejali opony do obreczy

• Mod Team
Napisano

Podręcznik do nauki języka polskiego też kupiłeś w Tesco w promocji? Następny tak niechlujnie napisany post od razu wyląduje w koszu.

Napisano

Wydaje mi się że dasz radę ściągnąć tylko musisz wziąć np. łyżkę stołową i początkiem łyżki wsadzić między obręcz a oponę i ciągnąć wzdłuż obręczy - powinno puścić jeżeli nie to udaj się do jakiegoś serwisu.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...