anulkaa Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Naprawdę nikt się nie wybiera z małopolskiego na tegoroczny zjazd? Może jednak ktoś się skusi? Ledwo zipie w górach, ale jadę! Fajnie by było nie jechać samej. ---- Letters from earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klapciok Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 ja moze bym sie wybral ale gdzie to sie odbywa i jak to wszystko wyglada poniewarz ponieważ jestem swierzak świeżak i nic na ten temat nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 z tego co gdzies wyczytałem to 1 lipca, ale gdzie to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 No cóż Panowie, czynność wybitnie trudna, wymagająca lat wprawy i doświadczenia LINK lub Forum rowerowe! Sprzęt, rowery, doświadczenia ---> Imprezy rowerowe i Patronat Medialny ---> Zloty i imprezy fr.org a dalej to już sobie chyba poradzicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Dziękuje za podpowiedz Czyli pierwszy weekend lipca w jakichś Głuchołazach czy coś...z tego co widzę to jak na razie trochę ponad 20 osób...myślałem ze taka impreza ma większą frekwencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 A to dla mniej niż 50 osób nie warto się wybierać? Kameralna atmosfera powoduje, że jesteśmy w stanie się lepiej poznać. ---- Letters from earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Do tego naprawdę świetne miejscówki do objechania w zacnym gronie, więc zdecydowanie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ahoy! Lista to jedno, a chętni lub ci którzy się pojawią drugie. Liczę na szybko ok 40osób. Heh swoją droga taka ekipa na rychlebskich to będzie niezłe wyzwanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Fajnie, fajnie, ale dla mnie to pewnie będą wycieczki pieszo-rowerowe. ;-) Byłam w Krościenku w ostatni łikend, więc wiem. :-P Tak jak pisałam, żadnym przecinakiem nie jestem, nie mówiąc już o tym, że przez większość życia jeździłam raczej po lekkich góreczkach. Także nie bać się a zapisywać się! Nie będziecie ostatni! ;-P ---- Letters from earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Spokojnie ja od hmmm listopada nie siedziałem na rowerze. Jest głód i chęć jazdy ale przed Zlotem jak zrobię dwie wycieczki to będzie max. A Rychleby jakie są każdy widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 ja sie z małopolski wybieram:) jedzie ktoś jeszcze z Krk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Samochód / Pociąg? Jak planujesz swój dojazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 pociąg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.