fagor1200 Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 witam posiadam korbe shimano lx bez osłony prosze mi pomoz znalezc osłone zebatek do tej korby z gory dziekuje za poswiecenie czasu .pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Proszę o nie pisanie tak DUŻYMI LITERAMI, co do osłon może być ciężko czasami coś zdarzy się na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fagor1200 Napisano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 acha ok jestem swiezy na forum takze nie bardzo sie orientuje. koles powiedzial mi ze nie dostane do tego oslony bo to korba wyczynowa a inni w serwisie gadaja ze sa ale ciezko dostepne moze ktos ma jakis pomysł?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Pierwsza sprawa -> masz otworki na osłonkę? Druga -> Daj nam zdjęcia tej korby, pomyślimy coś wspólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Poszukaj jakiejś używki innego wyjścia nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fagor1200 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Adi tak wyglada moja korba http://www.xtrabike.webd.pl/catalog/product_info.php?products_id=77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.