wobo Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Czołem Przeczytałem już kilka tematów nt crossów do 1500, wiem, że polecacie Herculesa Jump i Krossa Evado 1.2 Czy jednak na pewno będą one dobre do moich zastosowań? - jeżdże w 75% na asfalcie, 15% miasto, i 10% las?( Mówię od razu, że nie jeżdże w żadnym ciężkim terenie, takie rekreacyjne przejażdzki) W skrócie więc - coś na asfalt i miasto w którym da się przejechać spacerkiem po lesie. Moje dane: wzrost 180 cm waga 63 kg Ale na pewno urosnę jeszczę trochę, bo mam dopiero 15 lat Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eklerek Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Hercules Jump, rozmiar 20,5" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Finar Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Tak jak w innym temacie polecałem -> rozmiar L tego roweru -> http://www.scott.pl/product.php?id_cat=404&id_prod=2095 Jak dobrze poszukasz to może uda Ci się znaleźć ten rower za 1500 w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek87 Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 bez amorka, te 25% poza asfaltem byłbyby udręką, wiec niewydaje mi się zeby scott był odpowiedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 31 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Szukajka nie gryzie, a takich tematów jest sporo na forum. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.