Gość Courtez Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 a wiec moje pytanie jest proste.. mam blackboxa na przód 203mm czy moge go bez niczego z tym samym adapterem przełorzyc na tył ?? a jezeli nie to co ?? nowy adapter ?? czy moze jest to niewykonalne ?? (niemoge sprawdzic w praktyce bo nie mam jeszce kół pod tarcze(są w drodze) ) z góry thx za odpowiedz..pozdrawiam wszytskich FORUMOWICZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Nie da sie, tzn. da sie, ale nie z ta tarcza, jezeli masz adapter nie a'la Manitou (mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi), to mozesz go z nim wrzucic na tyl ale z tarcza 180 mm, mialem ten sam problem i rozwiazaniem bylo sprzedanie tarczy i kupienie 180 mm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rad3k Napisano 28 Maja 2006 Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 ee ? da sie ! specjalnie o to pytalem ale niestety jest to nie oplacalne ... 219zl hamulec 200mm + adapter Hope 99zl :/ jak dla mnie to sie wogole nie oplaca a na allegro nie znalazlem tego adaptera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.