Skocz do zawartości

[szosa] Merida Road Race 880-16 '10

Pacus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć.

Mam zamiar kupić swoją pierwszą szosę. Nie po to, żeby regularnie na tym trenować ale szybko dostać się z punktu A do punktu B. Szosę wybrałem dlatego, że jest to najszybszy z dostępnych rowerów (?) a po głębszym zastanowieniu się jeździć będę tylko po mieście. Żadnych lasów. Wybrałem Meridę Road Race 880-16 2010r. ponieważ jest tania. Dałem radę znaleźć tutaj: http://www.rowerzyst...0-16-2010.html. Niżej jest też model z 2011 roku za 1999 złotych jednak praktycznie przy wszystkich wymiarach jest napisane "brak na magazynie". Mam 188 cm wzrostu i ważę 80 kg stąd mój wybór pada na ramę "L". Czy dobrze?

Na czym polega mój problem: Google nie wypluwa żadnych wyników przy zapytaniu gdzie jeszcze ten rower mogę dostać, na allegro modele troszkę inne, ceny wyższe. Jeśli mielibyście jakieś namiary gdzie mogę ten rower kupić (nie ukrywam, najbardziej by mi pasował sklep stacjonarny w Warszawie) to byłbym bardzo wdzięczny.

No i skoro temat już jest: Do tej pory przeczytałem jedną opinię. Użytkownik był zadowolony. Czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć?

Dziękuję i pozdrawiam! :-)

Napisano

Domyślam się jednak, że jak to w sklepach typu Go Sport cena będzie sporo wyższa :-). Niemniej dzięki piękne, przejadę się zobaczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...