Skocz do zawartości

[mostek] Mostek Race Face Za 59zł Co O Tym Myślicie?

mbike

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chciał bym się zapytać o Wasze opinie na temat tego mostka do xc i szosówek http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79010920 . I na temat firmy Race Face ponieważ jest to pierwszy produkt tej firmy, który próbuję sprzedawać. Firma z tego co słyszałem jest zachwalana i dość droga. Oferowany przezemnie mostek jest modelem z przed dwóch lat. I dlatego jest dostępny po takiej cenie. Co o nim myślicie?

Napisano

Hm... jak dla mnie to fajnie wygląda i raczej jest pewny ze sie nie polamie ale jest cięzki... sam mialem kupic race face ale kupuje kbix ze względu na wage......

Napisano

Seria Prodigy jest stara (ten mostek ma więcej niż dwa lata z tego co się orientuje, ale nie mam pod ręka katalogów RF), części ciężkie (mostek 115mm - 235g), miałem z serii Progidy mostek, kierownicę (prawie 300g) i korbę (859g :)). Do xc czy szosy wybrałbym inny, lżejszy mostek - np troszkę droższego Accenta (90mm waży 123g).

• 4 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Cholernie mi się podoba ten mostek i jedynie co mnie powstrzymuje to waga. Mimo iż zbytnio się nią nie przejmuję to jednak kupując nowy sprzęt zwracam na to uwagę. Gdyby był lżejszy na pewno bym go zassał, a tak... mam dylemat.

Napisano

jak kupowąłem rame w mbike w Tychach to gdyby nie to, że trafiło sie kupic mostek i kiere w zestawie to kupiłbym ten mostek, bo mi sie bardzo podoba, a to ze ciężki to trudno, ale przynajmniej chyba bedzie mocniejszy :)

Napisano

Mosteczek fajny ,miałem go kupić ale waga mnie odstraszyła i ostatecznie kupiłem accenta AS-366 AH 100mm 162g. Dla chętnych TUTAJ jest ten race face za 49zł :)

Napisano

Ja mam ten mostek

Podałem kiedyś linki do w/w sklepów i MKBike obniżył mi cenę z 99 na 50 zł. Inna sprawa, że przysłali obtłuczony egzemplarz (nie zabezpieczyli, ale chyba specjalnie). Nie jeździłem jeszcze prawie nigdzie, bo dopiero skończyłem składać 2 rowerek. Natomiast wygląd i konstrukcja bardzo mi się podobały. Waga jest dla mnie mniej istotna.

Napisano

Inna sprawa, że przysłali obtłuczony egzemplarz (nie zabezpieczyli, ale chyba specjalnie).

:):D:P

Też miałem od nich poobijany! Na moim były jeszcze ślady po montażu - rysy od rury sterowej :) To było drugie i ostatnie zamówienie w MK Bike...

Napisano

:):):blink:

Też miałem od nich poobijany! Na moim były jeszcze ślady po montażu - rysy od rury sterowej :) To było drugie i ostatnie zamówienie w MK Bike...

Jednak co solidarnosć bikerów to solidarność...ja nic u nich nie kupię po usłyszeniu takich opiniii. :glare:

Ciekawe ,czy takie sklepy więdzą ,że informacje o ich niekompetencji tak szybko roznoszą się wśród bikerów? :D

Napisano

ja kupiłem ten mostek w mbike w za 49pln i jeszcze dostałem gratis przesyłke ;):) troche sie naczekałem na paczke ale za to przyszła doskonale zabezpieczona. Jedna literka w nazwie a jaka różnica w jakości ...

Napisano

:D:blink::blink:

Witam

Mam nadzieje, że rozróżniacie "MKbike" od "mbike"

MKbike - niewiem jak pakuje i jak obniża ceny etc.

mbike - nigdy tego mostka nie miał za 99zł tylko za 49zł i nie wysyła poobijanych egzeplarzy etc.

Tak, więc prosze nie mylić tych całkiem odminnych sklepów.

pozdrawiam

Ado

Napisano

Hmm, chyba wyraźnie napisałem w tamtym poście MK Bike, więc nie wiem o jakie mylenie chodzi...

Skrzynia ,może ten cały temat to prowokacja..sklepu mbike :) ,popatrz na nick i avatar zakłądającego

• Mod Team
Napisano

Dobrze że padły słowa wyjaśnienia. Skrzynia zanim o tym napisałeś to myślałem, że to jedna i ta sama firma.

Napisano

Skrzynia ,może ten cały temat to prowokacja..sklepu mbike :blush: ,popatrz na nick i avatar zakłądającego

Witam

Prowokacja to by była jakbym się nie podpisał...

Chciałbym, aby te dwa sklepy były odróżniane, dlatego to w późniejszym poście podkreśliłem.

Tak, wiedziałem o tym wink.gif

A co do nazw, to chyba nie moja wina, że są prawie identyczne... dry.gif

Jasne, że nie Twoja

pozdrawiam

Adi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...