mbike Napisano 30 Grudnia 2005 Napisano 30 Grudnia 2005 Witam, chciał bym się zapytać o Wasze opinie na temat tego mostka do xc i szosówek http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79010920 . I na temat firmy Race Face ponieważ jest to pierwszy produkt tej firmy, który próbuję sprzedawać. Firma z tego co słyszałem jest zachwalana i dość droga. Oferowany przezemnie mostek jest modelem z przed dwóch lat. I dlatego jest dostępny po takiej cenie. Co o nim myślicie?
Marcin5611 Napisano 30 Grudnia 2005 Napisano 30 Grudnia 2005 Hm... jak dla mnie to fajnie wygląda i raczej jest pewny ze sie nie polamie ale jest cięzki... sam mialem kupic race face ale kupuje kbix ze względu na wage......
Alvaren Napisano 30 Grudnia 2005 Napisano 30 Grudnia 2005 Nie mam zaufania to firmy kbix poszukaj sobie fotek na necie jak fajnie się łamia np sztyce:/
skrzynia Napisano 30 Grudnia 2005 Napisano 30 Grudnia 2005 Seria Prodigy jest stara (ten mostek ma więcej niż dwa lata z tego co się orientuje, ale nie mam pod ręka katalogów RF), części ciężkie (mostek 115mm - 235g), miałem z serii Progidy mostek, kierownicę (prawie 300g) i korbę (859g ). Do xc czy szosy wybrałbym inny, lżejszy mostek - np troszkę droższego Accenta (90mm waży 123g).
Mod Team Odi Napisano 25 Stycznia 2006 Mod Team Napisano 25 Stycznia 2006 Cholernie mi się podoba ten mostek i jedynie co mnie powstrzymuje to waga. Mimo iż zbytnio się nią nie przejmuję to jednak kupując nowy sprzęt zwracam na to uwagę. Gdyby był lżejszy na pewno bym go zassał, a tak... mam dylemat.
bikerman Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Spoko mostek na pewno jest mocny bo race face nei robi sh*tu
ralf Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 jak kupowąłem rame w mbike w Tychach to gdyby nie to, że trafiło sie kupic mostek i kiere w zestawie to kupiłbym ten mostek, bo mi sie bardzo podoba, a to ze ciężki to trudno, ale przynajmniej chyba bedzie mocniejszy
Spider Napisano 29 Stycznia 2006 Napisano 29 Stycznia 2006 Mosteczek fajny ,miałem go kupić ale waga mnie odstraszyła i ostatecznie kupiłem accenta AS-366 AH 100mm 162g. Dla chętnych TUTAJ jest ten race face za 49zł
ralf Napisano 29 Stycznia 2006 Napisano 29 Stycznia 2006 a tutaj tez jest po 49zł: http://www.mbike.pl/product_info.php?cPath...products_id=354
ssslawecki Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Ja mam ten mostek Podałem kiedyś linki do w/w sklepów i MKBike obniżył mi cenę z 99 na 50 zł. Inna sprawa, że przysłali obtłuczony egzemplarz (nie zabezpieczyli, ale chyba specjalnie). Nie jeździłem jeszcze prawie nigdzie, bo dopiero skończyłem składać 2 rowerek. Natomiast wygląd i konstrukcja bardzo mi się podobały. Waga jest dla mnie mniej istotna.
skrzynia Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Inna sprawa, że przysłali obtłuczony egzemplarz (nie zabezpieczyli, ale chyba specjalnie). Też miałem od nich poobijany! Na moim były jeszcze ślady po montażu - rysy od rury sterowej To było drugie i ostatnie zamówienie w MK Bike...
Spider Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Też miałem od nich poobijany! Na moim były jeszcze ślady po montażu - rysy od rury sterowej To było drugie i ostatnie zamówienie w MK Bike... Jednak co solidarnosć bikerów to solidarność...ja nic u nich nie kupię po usłyszeniu takich opiniii. :glare: Ciekawe ,czy takie sklepy więdzą ,że informacje o ich niekompetencji tak szybko roznoszą się wśród bikerów?
ralf Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 heh to ja tez nic nie kupie u nich, zreszta nie miałem zamiaru u nich nic kupować, bo sa tańsze sklepy
Tooreck Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 ja kupiłem ten mostek w mbike w za 49pln i jeszcze dostałem gratis przesyłke troche sie naczekałem na paczke ale za to przyszła doskonale zabezpieczona. Jedna literka w nazwie a jaka różnica w jakości ...
mbike Napisano 3 Lutego 2006 Autor Napisano 3 Lutego 2006 Też miałem od nich poobijany! Na moim były jeszcze ślady po montażu - rysy od rury sterowej To było drugie i ostatnie zamówienie w MK Bike... Witam Mam nadzieje, że rozróżniacie "MKbike" od "mbike" MKbike - niewiem jak pakuje i jak obniża ceny etc. mbike - nigdy tego mostka nie miał za 99zł tylko za 49zł i nie wysyła poobijanych egzeplarzy etc. Tak, więc prosze nie mylić tych całkiem odminnych sklepów. pozdrawiam Ado
skrzynia Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 Hmm, chyba wyraźnie napisałem w tamtym poście MK Bike, więc nie wiem o jakie mylenie chodzi...
Spider Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 Hmm, chyba wyraźnie napisałem w tamtym poście MK Bike, więc nie wiem o jakie mylenie chodzi... Skrzynia ,może ten cały temat to prowokacja..sklepu mbike ,popatrz na nick i avatar zakłądającego
Mod Team Odi Napisano 3 Lutego 2006 Mod Team Napisano 3 Lutego 2006 Dobrze że padły słowa wyjaśnienia. Skrzynia zanim o tym napisałeś to myślałem, że to jedna i ta sama firma.
skrzynia Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 popatrz na nick i avatar zakłądającego Tak, wiedziałem o tym A co do nazw, to chyba nie moja wina, że są prawie identyczne...
mbike Napisano 6 Lutego 2006 Autor Napisano 6 Lutego 2006 Skrzynia ,może ten cały temat to prowokacja..sklepu mbike ,popatrz na nick i avatar zakłądającego Witam Prowokacja to by była jakbym się nie podpisał... Chciałbym, aby te dwa sklepy były odróżniane, dlatego to w późniejszym poście podkreśliłem. Tak, wiedziałem o tym wink.gif A co do nazw, to chyba nie moja wina, że są prawie identyczne... dry.gif Jasne, że nie Twoja pozdrawiam Adi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.