komtur88 Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Witam, Zamierzam zacząć składać nowy rower. Możecie mi pomóc z wyborem ramy? Mam 180 cm i ok. 90 kg szukam czegoś do mocniejszego Xc i ścigania się. Amortyzator będzie o skoku 100mm( tylko jeszcze nie wiem, jaki.Prawdopodobnie fox). Generalnie na ramę zamierzam wydać 1500-1800 zł. Wybór jest duży i szczerze to już zgłupiałem. Proszę o jakieś sugestie i propozycję, za które z góry dziękuje. Pozdrawiam serdecznie
filip3434 Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 może coś ze speca ? trek 8500 moim zdaniem dobry wybór
Rulez Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Wybór jest duży i szczerze to już zgłupiałem Zgadzam się, skoro zadajesz takie pytanie, a czy w ogóle rozumiesz , że na tych rowerach zupełnie inaczej się jeździ ? inaczej siedzi, inaczej podjeżdża , zjeżdża, inaczej skręca , więc dalej pozostaniesz ogłupiały Sam się musisz przejechać na poszczególnych rowerach eby wiedzieć który Ci odpowiada.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.