Skocz do zawartości

[Rower]Genesis Element X30 Disc

TomekHa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie

Chcę kupić mój pierwszy rower MTB i po długich poszukiwaniach natrafiłem na rower Genesis Element X30 Disc oferowany w sklepach intersport http://esklep.intersport.pl/pl/product/65135/rower-genesis-element-x30-d-4025965 . Z tego co widzę osprzęt ma całkiem przyzwoity w porównaniu do rowerów konkurencji w takiej cenie, tyle że na temat marki Genesis niewiele można wyczytać gdziekolwiek. Jeśli więc ktoś mial z nią styczność, bardzo proszę o opinie.

No i jeśli macie jeszcze jakieś inne propozycje rowerów do 2000 zł to bardzo chętnie je rozważę.

Mój wzrost 176cm, waga 92kg

rower będzie używany głównie na leśnych szlakach, w górach rzadziej, przy czym będę miał do dyspozycji kilka bardzo stromych, krótkich zjazdów. I raczej zależało by mi na hamulcach tarczowych i raczej po zakupie aż do zużycia, nie planuję wymiany części, dlatego chcę, aby rowerek miał możliwie dobry osprzęt.

Z góry bardzo dziękuję za wszystkie wypowiedzi

Napisano

rozglądałem się też za Krossami, ale do 2000 ciężko znaleźć coś ciekawego (przynajmniej w internecie) ponieważ rocznik 2011 jest drogi, a z kolei w starszych rocznikach praktycznie wszędzie króluje rozmiar 16", który jak mi sie wydaje będzie stanowczo zbyt mały. Myślę, że potrzebował bym czegoś w okolicach 19"

A jeśli chodzi właśnie o rozmiar ramy, to również proszę o podpowiedzi, ponieważ w mojej okolicy nie ma żadnego konkretnego sklepu z rowerami i nie mam nawet gdzie przymierzyć, póki co.

A jeśli chodzi o Krossa A6 to bardzo prosiłbym o namiary na jakiegoś w przystępnej cenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...