JaniszMTB Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Witajcie! Znacie jakieś pomysły na szybą i stosunkowo łatwą kasę? do 20-22 czerwca muszę zarobić około 250zł, padł stary hamulec, a trzeba nowy przed wycieczką kupić, inaczej nici z planów. Za wszystkie pomysły thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Obrabować bank heh, może po prostu poprosić rodziców o pieniądze na część do roweru? Za 3 dni mamy dzień dziecka to może coś ci wpadnie Co do pracy to nie jestem w stanie Ci pomóc, nawet na roznoszeniu ulotek nie przyjmują chyba na 3 tygodnie, tylko dłuższy okres czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Mam pewną propozycję ale to raczej rozwiązanie długofalowe, poza tym musiałbyś się pojawić w stolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Odpada pojawienie się w stolicy, trafiło się akurat tak że już po pierwszej turze sianokosów, a bardziej w żniwa na usługach robię i tu wystarczą 3h i mam 360 zł... Ulotki jest właśnie problem bo wypłacają 30 czy tam 1 następnego miesiąca... Z dniem dziecka dobry pomysł może się zrzucą na hamulec, myślałem aby napaść na bank ale patrząc na to z innej perspektywy wypada blado. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Poszukaj inwentaryzacji w hipermarketach, biorą z ulicy a kasa jest od razu po pracy. Możesz poszukać też jakiejś agencji pracy tymczasowej, np. technoservice. Ja, jak byłem w liceum i z kasą było krucho a musiałem kupić tylne koło do roweru, bo stare się rozleciało, poszedłem właśnie z technoservice'u do biedronki na tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi84 Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Jak mieszkasz w domu to sprzedaj złom (zawsze się znajdą jakieś niepotrzebne graty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 rozwaliłeś mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi84 Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 To taki żarcik ale w sumie uzbierając tone masz ok. 700zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 30 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Sprzedaj coś, co nie jest ci potrzebne, a stoi i się tylko kurzy w domu. Tylko nie sprzedawaj rzeczy innych domowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Co to jest ten własciwie technoservice(potrzeba mieć 18 lat?)? Pierwszy raz o tym słyszę, może głupota ale kto pyta nie błądzi. Ze złomem to tylko może agregat wywiozę i bd grosza ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 To jest agencja pracy tymczasowej. Są też inne. Musisz poszukać, co jest u ciebie w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Idz do chlopa do roboty, a jak nie to pokrec sie po okolicy i zobacz czy ktos buduje dom, jesli tak to sie spytaj czy nie potrzebuja pomocnika lub kogos do sprzatania, kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witajcie! Znacie jakieś pomysły na szybą i stosunkowo łatwą kasę? do 20-22 czerwca muszę zarobić około 250zł, padł stary hamulec, a trzeba nowy przed wycieczką kupić, inaczej nici z planów. Za wszystkie pomysły thx. Rodzice. Możesz do nich zadzwonić, trzymając zasłonięte usta, tak by nie rozpoznali głosu, że domagasz się okupu za ich syna. Domagaj się 500 zeta, gdybam że jest spora szansa na padnięcie również przedniego hampla. Jeśli nie to będziesz miał dużo kasy na wycieczkowe piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Uff i ahh... Udało się uzbierać 250 zł, poszedłem na dwa dni do bobu i tata mnie wziął na pomocnika w wykańczaniu nawodnień w ogródkach. Fajnie kasę dozbierałem lecz wycieczka odwołana . Miły pan przyjął mnie na dwa tygodnie na magazyn przy skupie owoców i warzyw płatne 9 zł za godzinę do tego dojdzie jeszcze robota w ogródkach i będzie dobrze . Agregat oszczędzony ja zadowolony z pieniążków, a wycieczki nima Dzięki wszystkim. Pozdrawiam @tobo dobry pomysł, spróbuję na pewno kiedyś ;p Jeszcze raz serdeczne dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadler Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Rower sprzedaj. Przynajmniej sobie hamulec kupisz albo inne części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoweryElektryczne Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 z tymże wtedy będzie musiał zbierać na rower nie wiem, czy to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.