Skocz do zawartości

[szybka kasa] Jak szybko i łatwo?

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Znacie jakieś pomysły na szybą i stosunkowo łatwą kasę? do 20-22 czerwca muszę zarobić około 250zł, padł stary hamulec, a trzeba nowy przed wycieczką kupić, inaczej nici z planów. Za wszystkie pomysły thx.

Obrabować bank :devil: heh, może po prostu poprosić rodziców o pieniądze na część do roweru? Za 3 dni mamy dzień dziecka to może coś ci wpadnie :thumbsup:

Co do pracy to nie jestem w stanie Ci pomóc, nawet na roznoszeniu ulotek nie przyjmują chyba na 3 tygodnie, tylko dłuższy okres czasu

Odpada pojawienie się w stolicy, trafiło się akurat tak że już po pierwszej turze sianokosów, a bardziej w żniwa na usługach robię i tu wystarczą 3h i mam 360 zł... Ulotki jest właśnie problem bo wypłacają 30 czy tam 1 następnego miesiąca... Z dniem dziecka dobry pomysł może się zrzucą na hamulec, myślałem aby napaść na bank ale patrząc na to z innej perspektywy wypada blado. :P

Poszukaj inwentaryzacji w hipermarketach, biorą z ulicy a kasa jest od razu po pracy. Możesz poszukać też jakiejś agencji pracy tymczasowej, np. technoservice. Ja, jak byłem w liceum i z kasą było krucho a musiałem kupić tylne koło do roweru, bo stare się rozleciało, poszedłem właśnie z technoservice'u do biedronki na tydzień :)

• 3 tygodnie później...

Witajcie!

Znacie jakieś pomysły na szybą i stosunkowo łatwą kasę? do 20-22 czerwca muszę zarobić około 250zł, padł stary hamulec, a trzeba nowy przed wycieczką kupić, inaczej nici z planów. Za wszystkie pomysły thx.

Rodzice.

Możesz do nich zadzwonić, trzymając zasłonięte usta, tak by nie rozpoznali głosu, że domagasz się okupu za ich syna. Domagaj się 500 zeta, gdybam że jest spora szansa na padnięcie również przedniego hampla. Jeśli nie to będziesz miał dużo kasy na wycieczkowe piwo.

Uff i ahh... Udało się uzbierać 250 zł, poszedłem na dwa dni do bobu i tata mnie wziął na pomocnika w wykańczaniu nawodnień w ogródkach. Fajnie kasę dozbierałem lecz wycieczka odwołana :wallbash: . Miły pan przyjął mnie na dwa tygodnie na magazyn przy skupie owoców i warzyw płatne 9 zł za godzinę do tego dojdzie jeszcze robota w ogródkach i będzie dobrze :). Agregat oszczędzony ja zadowolony z pieniążków, a wycieczki nima ;) Dzięki wszystkim. Pozdrawiam :) @tobo dobry pomysł, spróbuję na pewno kiedyś ;p Jeszcze raz serdeczne dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...