wookie Napisano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 ' date='1.01.2006, 09:54' post='142373']Hmm ale skoro moge miec 10 zł drożej blat shimano przeznaczony do mojego łańcucha to wole dodać zwłaszcza że na razie wymienie tylko 1 blat bo pozostałe 2 mogą poczekać. A blat truvativa do jakich lancuchow przeznaczony jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Truvativ nie pasuje do STX bo jest na 4 a STX na 5 śrub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 1 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 zamówiłem dzisiaj korbe, suport, kierownice, mostek i rame, jak troche pojeżdże to cos napisze o tej korbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 koniecznie:d czekam p.s dałes do niej spd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 1 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 zobacze jak bede stał z kasą na koniec składania, bardzo bym chciał spd, pedały to żaden problem, tylko buty sa drogie a i mam jeszcze jedno pytanko: czy przerzódka alivio, która jest na max. 42t obsłuży 44t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 dobre pytanie, sam o tym zapomnialem. Teoretycznie tarcze są wieksze i moze to troche inaczej hulać albo wymagac specjalnych ustawien. ale niech sie inni wypowiedzą a jak chcesz miec pewnosc zaloz nowy temat z tym pytaniem Boże ralf PRZERZUTKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 a i mam jeszcze jedno pytanko: czy przerzódka alivio, która jest na max. 42t obsłuży 44t Tak, podniesiesz wyżej to będzie działać(kumpel w makrokeszu wpakował 44T i działa mu Acera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 1 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 hyyyyyyyyy jak mogłem napisać przerzódka, dwa błedy, pierwszy raz mi sie zdarzyło cos źle napisać, no to fajnie że bedzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Ja mam w jednym rowerze FiveD a w drugim Stonglight success Cena tego stronglighta to 100 zł i imho warto, jest lepsza niż FiveD. Waga jednej i drugiej podobna. natomiast działanie i sztywność to nie ma porównania. nawet optycznie patrąc to stronghlight jest wykonany dokładniej. BTW obydwie korby nie są do skakania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 a gdzie ją mozna w pl kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...roducts_id=2685 Tylko cena troche wyższa niż ten Truvativ :025: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 :029: qrde 50% droższa ja za swoją w normalnym sklepie dałem 99,90 zł Zaraz tam zadzwonię i spytam czy jeszcze jesst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 ' date='1.01.2006, 17:58' post='142493']Truvativ nie pasuje do STX bo jest na 4 a STX na 5 śrub to co innego teraz bo z wczesniejszej wypowiedzi wychodzilo ze masz na mysli lancuch 5 srub to kiszka , cieeezko w dobrej cenie dobry blacik kupic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 cieeezko w dobrej cenie dobry blacik kupic ;] Ja za 32 zł 32T kupuje więc nie jest źle - link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Zaraz tam zadzwonię i spytam czy jeszcze jesst Dzwoniłem no i nie ma przed świętami poszła ostatnia cena 99 ,90 zł 44/32/22 długość ramion 170 Ale już wiem gdzie jeszcze w Warszawie jest w tej samej cenie Sieć sklepów Decathlon, na pewno jest W Al. Jerozolimskich w Wawce Więc jakby ktoś chętny to niech tam sprawdzi. Gość który prowadzi sklep rowerowy, zjechał z ceny tych korb z tego powodu, ze są dostępne w tej cenie w decathlonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 7 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 wzięło mnie wczoraj na rozkrecenie blatów w Truvativ FiveD, i to chyba M. Pudzianowski skręca te blaty, za cholera nie da sie rozkrecic, chyba ze dam jakas rułke dłuższa do imbusa to moze pójdzie, bo mam krótkie imbusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpiderMAN Napisano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Tez wlasnie planuje na wiosne zakupic te korbe Truvativa. Z tymze nie potrzebuje 44 zebow... Pozostane przy 42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birdman Napisano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 mam ta korbe od listopada; zaplacilem za nia 100zl w sklepie w lodzi (przecena jakas tam byla i do tego uhandlowalem 4zl); nie przejechalem na niej za duzo ale jakos nie mam z nia zadnych problemow; nie plamala sie ani nie powyginala; poprostu dziala; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Korbke truvativa ( fived ) dostalem razem z rowerem - caly tamten rok dzialala bezproblemowo - eksploatowana byla dosyc mocno - praktycznie przy kazdej wycieczce mocno przycieralem nia przy przejezdzaniu przez drewniane przeszkody na sciezce a i pare wiekszych kamoli tez zdazylo mi sie nia przychaczyc - mimo tego nie pokrzywila sie ani razu a i zabki maja sie bardzo dobrze . Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birdman Napisano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 to fakt, zabki w nim sa niezle; jak dokrecalem pedaly i mi sie klucz omsknol to przywalilem piescia w korbe; zeby sa na tyle ostre ze ze bez wiekszego problemu wbiajaj sie cale w reke i pieknie rozcinaja skore... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.