Skocz do zawartości

[korba] Truvativ Fived-czy Bedzie Dobra Na 8 Rzędów ?

ralf

Rekomendowane odpowiedzi

' date='1.01.2006, 09:54' post='142373']

Hmm ale skoro moge miec 10 zł drożej blat shimano przeznaczony do mojego łańcucha to wole dodać zwłaszcza że na razie wymienie tylko 1 blat bo pozostałe 2 mogą poczekać.

A blat truvativa do jakich lancuchow przeznaczony jest ? ;)

zobacze jak bede stał z kasą na koniec składania, bardzo bym chciał spd, pedały to żaden problem, tylko buty sa drogie

a i mam jeszcze jedno pytanko: czy przerzódka alivio, która jest na max. 42t obsłuży 44t

dobre pytanie, sam o tym zapomnialem. Teoretycznie tarcze są wieksze i moze to troche inaczej hulać albo wymagac specjalnych ustawien. ale niech sie inni wypowiedzą a jak chcesz miec pewnosc zaloz nowy temat z tym pytaniem

Boże ralf PRZERZUTKA :P

Ja mam w jednym rowerze FiveD

a w drugim Stonglight success

Cena tego stronglighta to 100 zł i imho warto, jest lepsza niż FiveD.

Waga jednej i drugiej podobna. natomiast działanie i sztywność to nie ma porównania.

nawet optycznie patrąc to stronghlight jest wykonany dokładniej.

BTW obydwie korby nie są do skakania

' date='1.01.2006, 17:58' post='142493']

Truvativ nie pasuje do STX bo jest na 4 a STX na 5 śrub

to co innego teraz :) bo z wczesniejszej wypowiedzi wychodzilo ze masz na mysli lancuch

5 srub to kiszka , cieeezko w dobrej cenie dobry blacik kupic ;]

Zaraz tam zadzwonię i spytam czy jeszcze jesst

Dzwoniłem no i nie ma przed świętami poszła ostatnia cena 99 ,90 zł 44/32/22 długość ramion 170

Ale już wiem gdzie jeszcze w Warszawie jest w tej samej cenie :wub:

Sieć sklepów Decathlon, na pewno jest W Al. Jerozolimskich w Wawce ;)

Więc jakby ktoś chętny to niech tam sprawdzi.

Gość który prowadzi sklep rowerowy, zjechał z ceny tych korb z tego powodu, ze są dostępne w tej cenie w decathlonie.

wzięło mnie wczoraj na rozkrecenie blatów w Truvativ FiveD, i to chyba M. Pudzianowski skręca te blaty, za cholera nie da sie rozkrecic, chyba ze dam jakas rułke dłuższa do imbusa to moze pójdzie, bo mam krótkie imbusy.

Korbke truvativa ( fived ) dostalem razem z rowerem - caly tamten rok dzialala bezproblemowo - eksploatowana byla dosyc mocno - praktycznie przy kazdej wycieczce mocno przycieralem nia przy przejezdzaniu przez drewniane przeszkody na sciezce a i pare wiekszych kamoli tez zdazylo mi sie nia przychaczyc - mimo tego nie pokrzywila sie ani razu a i zabki maja sie bardzo dobrze . Polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...