bartek1996105 Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Witam jestem nowy i jeżeli był już taki temat to sory ale nie znalazłem mam problem ponieważ niedawno dostałem ramę Scott w której był juz zamontowany suport mam klucz do odkręcania tych plastikowych osłonek ale oś suportu za bardzo wystaje i klucz słabo sięga tylko z 1 strony plastikowych ząbków osłony i boje się że wszystko połamie da się przesunąć oś zeby klucz cały wszedł ? proszę o odp. z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97 Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Jaki to suport? Jak możesz wrzuć zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1996105 Napisano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 zdjęcie moge później a ten suport to Shimano BB-UN26 już mam zdjęcie http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/11/82/40/1611824059_3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 To teraz wrzuć zdjęcie tego za krótkiego klucza. Dziwna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dziwny klucz masz, nie ma dziury wewnątrz? Może dałoby radę w nim taki otwór zrobić, by przeszła przez niego oś. Przesunąć osi się raczej nie da, chyba, że siłowo, czego nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1996105 Napisano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 to zdjęcie podobnego klucza http://www.formicki-bike.pl/produkty/maxi/Klucz-do-demotazu-osi-suportu.jpg oś jest za długa klucz nie dosięga do nakrętki i nie ma w kluczu dziury żeby ta oś mogła przejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.