Skocz do zawartości

[rower] kross do 1550zł

krzykam10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam! zamierzam kupić rower, najlepiej marki Kross, zależy mi na wadzę, jeżdżę głównie po asfalcie [85% ASFALT, 15% LAS], zastanawiam się nad modelem level a2 , z góry dziękuje :)

Napisano

Kross Level A2 to dobry wybór w swojej cenie.Jako polska marka posiada odpowiednio nieco lepszy osprzęt od roweru na ramie z importu.Śmiało można zdecydować się na ten rower. :yes::thumbsup:

Napisano

Ten rower to chyba raczej bardziej na opcję 85% las, 15% asfalt...

Co kto lubi, jak mówią, można i kolarką po lesie, ale chyba raczej powinieneś zastanowic się nad rowerem nie górskim, a crossowym - z kołami 28 cali, cieńszymi oponami, większą niż do górala ramą, regulowanym mostkiem, żeby można było wyżej kierownicę ustawić i jeździć w bardziej wyprostowanej pozycji, nie od rzeczy mogły by być nawet ewentualnie błotniki i bagażnik...

Oczywiście, to tylko moja opinia, wynikająca z doświadczeń po przesiadce z górala na crossa :)

Pzdr!

Jeżeli ma to byś Kross, to może raczej taki: KROSS CROW PRERIA

Napisano

a jakbym zdecydował się na coś innego niż cross to co byście polecali?

Ponowne zastanowienie ;)

A bardziej poważnie - tak jak pisałem - każdemu według potrzeb i możliwości, ale czy naprawdę chodzi Ci o to, żeby na tym rowerze wygodnie i przyjemnie Ci się jeździło, czy żeby miał fajne, grube, terenowe opony?

Moim skromnym zdaniem niektórych rzeczy nie ma co wymyślać od nowa - zasadniczo rowery górskie są przeznaczone do jazdy w cięższym terenie, a na lższejszy teren stworzono właśnie crossy.

A tak właściwie, to co Ci się nie podoba w tym Krossie Crow Preria? Podaj jakieś konkrety, może wtedy łatwiej będzie coś doradzić :)

Pzdr!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...