Skocz do zawartości

[Chorzów] Wspólne jeżdzenie

docups

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w okolicy jest sporo osob do jezdzenia , ja i MlodyBarney wlasnie wrocilismy z Chudowa , 54km pyklo , trasa asfalt i las , srednia niecale 18km/h wiec jak ci odpowiada to mozemy sie kiedys w 3 lub wiecej osob zgadac :icon_confused:

Napisano

Docups, opisz mniej więcej jak jeździsz, co Cię kręci w jeździe itp. :)

grzegorzkm, dzięki za miłe popołudnie i traske zaliczoną ;)

Interesuje mnie asfalt, teren ale nie więcej niż 20km naraz bo na więcej aktualnie siły nie ma a ta może przyjść tylko z czasem i treningiem... No i co najważniejsze czas na rower mam tylko w tygodniu po 18 lub w weekendy...

Napisano

20km to jest dojazd do panewnik i z powrotem , musisz dac rade troszke wiecej tak z 30-35km , pewnie dasz rade tylko o tym nie wiesz :icon_wink:

Jak pojeżdże to będę dawał radę więcej... na razie stać mnie na 20km... W szczycie formy 4-5 lat temu robiło się i po 60km na raz.. Niestety zaniedbałem się kondycyjnie...

Napisano

Bez jaj. Jak będziesz jeździł cały czas 20km to zawsze będziesz miał kondycję na te 20km. Poza tym jakoś nie wierzę, że jeśli kiedyś dawałeś radę 60km na raz to teraz tylko 20km dasz radę. Przecież to dzieci jeżdżą więcej ;)

Poza tym wątpię, że ktoś chciałby ci towarzyszyć przy 20km przejażdżkach, bo dla takiego wypadu szkoda rower po schodach tachać ;)

Napisano

Bez jaj. Jak będziesz jeździł cały czas 20km to zawsze będziesz miał kondycję na te 20km. Poza tym jakoś nie wierzę, że jeśli kiedyś dawałeś radę 60km na raz to teraz tylko 20km dasz radę. Przecież to dzieci jeżdżą więcej ;)

Poza tym wątpię, że ktoś chciałby ci towarzyszyć przy 20km przejażdżkach, bo dla takiego wypadu szkoda rower po schodach tachać ;)

Proszę Cię nie ucz mnie jak się buduje wytrzymałość... Kiedyś chodziło się 3 razy w tygodniu na treningi piłkarskie, co weekend mecz więc siła i kondycja były - niestety trochę mi się w życiu pozmieniało i kondycję zaniedbałem strasznie... Skoro nie znajdę chętnego to trudno - płakał nie będę...

Napisano

nie ma co sie spinac , oczywiscie mozemy sprobowac i wtedy sie oceni co i jak , daj znac w przyszlym tygodniu bo ten mam na popoludniu

W tygodniu jestem dyspozycyjny około 17-18 po powrocie z pracy...

• 2 tygodnie później...
Napisano

ok , mnie pasuje

Niestety miałem duży zajob w zeszłym tygodniu - ten wygląda tak samo i na razie nici z roweru do weekendu co najmniej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...