Skocz do zawartości

[Rower] Kross Level A2

dreamer86

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

coś w tym rowerze jest podejrzane bo on kosztuje w sklepie o wiele, wile więcej...rower fajny, bdb osprzęt tylko tak jak mówiłem-coś mi się w nim nie podoba tylko iewiem co.

Napisano

Napisałem do gościa czy interesuje go ta cena. 1000zł ;)

Nie długo level A2, mam nadzieje że ojciec weźmie pożyczkę. Opłaca się na raty czy pożyczkę ?

Napisano

Mówi że pożyczka ;) Chyba trzeba się go słuchać. Jak uda mi się sprzedać telefon za 200zł to może wezmę jakiś do 1500zł rower. Tylko że oferty zaczynają się od 1700 ;/

Napisano

lukeero, powoli mnie już denerwujesz.

Dla Ciebie mam specjalną instrukcję:

1.Powiedz tacie, żeby poszedł do banku i wziął pożyczkę.

2.Pczytaj jeszcze nasze miliony opinii na temat tych rowerów.

3.Wybierz jedną z propozycji.

4.Idź do sklepu rowerowego lub wejdź na stronę internetową sklepu i kup/zamów rower.

5.Gdy wybierzesz rower zapłać lub czekaj na kuriera.

6.Jeździj tym swoim wymarzonym bikiem.

7. Nie zrzędź już więcej.

PROSTE ???

Napisano

4.Idź do sklepu rowerowego lub wejdź na stronę internetową sklepu i kup/zamów rower.

PROSTE ???

Jeżeli ci nie pasuje, nie wypowiadaj się bo sam mnie wkurzasz ;)

Nie musisz zaglądać tu bo pomocą nie świecisz.

Mam prawo do tego, nie pasuje ? do widzenia ;)

Rower został wybrany, pytałem się czy bedzie dobry do podmian osprzętu, i problem z pożyczką. Twój post jest jak dla mnie niezbędny ;)

Napisano

Poza tym używany...

Skoro dla ciebie wyznacznikiem poziomu roweru jest tylko nowy i używany , a nie jego stan to Cię pozdrawiam.

P.S. Sam kupiłem podobny rower za 2000tys. i jestem bardzo zadowolony.Kupiłem prawie nowy rower na takich komponentach, że jakbym chciał kupić taki w sklepie nowy to zapłaciłbym min 3500zł.

• Mod Team
Napisano

PROSTE ???

Misiu a czy Tobie się przypadkiem nie zapomniało?

Po pierwsze mnie też denerwujesz, może nie jako osoba a raczej to co wypisujesz! Piszemy z głową a nie po to by tylko pisać.

Też mam dla Ciebie kilka instrukcji m.in.:

zajrzyj do słowniczka rowerowego;

wstrzymaj się od cennych ironicznych rad;

nie rośnij na forumowego łobuza bo Cię skarcę :yes:

I ostatnie, wybacz za ironię... jakie "nasze miliony opinii"? od 7 kwietnia...

Napisano

Troche mieszam, ale taki jestem. Temat trochę nie zgody z postem który teraz napiszę. Ale czy hexagon V6 dorównuje level A2 ?

Przecież trochę taniej mnie wyjdzie ? co sądzicie o tym stworze ? będzie korzystne to czy to ?

Napisano

Nie jestem twoim Twoim - mi to rybka, ale kultura wymaga misiem, sorry (tu by kropka pasowała)

Wiadomo, level nazwy własne piszemy Wielką Literą czyli Level lepszy ale xexagon - a co to jest? Kserkses to był taki gość, ale xexagon? spokojnie wystarczy do leśnych druktów.

P.S. nic do Ciebie nie mam, ale tydzień moderacji postów nie zaszkodzi, co?

Napisano

ps; niewiem dalczego każdy odradza te scrappery z go-sportu. Ich ramy są produkowane przez krossa np; scrapper ar1 to to samo co droższy o 350 zł level a2 disc 2010. (chodzi tu tylko o inne naklejki) A dla mnie scrapper wygrywa z tymi levelami.

Napisano
napisz mi na pw, ja i tak na razie niemam kasy więc się no bój, że Ci zabiorę ostanią sztukę.

Ale co Ci mam napisać ? kupuje normalnie online, lecz żadnej strony nie posiadają.

Napisano

Jakby co to mogę polecić tego Krossa Level A2 XT 2009. Sam mam takiego i jest całkiem spoko.

To, co mogę doradzić - strzeż się tych tarczówek. Wiele bym teraz dał za dobre v-ki.

Jak jest możliwość weź wersję XT na v-kach. Nie będziesz się męczył z upierdliwymi tarczami, w których po zdjęciu koła trzeba się z tydzień namęczyć żeby ustawić, aby tarcza nie tarła o klocki (przykro mi, jestem zwykłym śmiertelnikiem, nie zawodowym rowerzystą). No i zaoszczędzisz trochę grosza.

Napisano

Dziś miałem możliwość przejechania się na rowerze Kross Level A2 z 2010r. Rama 19* wydaje mi się idealna, lecz w sklepie mają tylko 17, więc nie wiem co robić. Rower bardzo ładnie chodzi, jak dla mnie złoto! Tylko z tą ramą są problemy ;( Jest może tabela rozmiarów dla krossa ? mtb ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...