Skocz do zawartości

[Rower] Kross Level A2

dreamer86

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam zamiar kupić wyżej wymieniony rower. Moje pytanie: kiedy będzie najlepsza okazja na zakup jeżeli chodzi o cenę (listopad-grudzień, czy może styczeń-luty?), gdzie najlepiej go kupić (jakiś konkretny sklep interentowy? czy lepiej pofatygować się po sklepach? z tym może być pewien problem) i po jakiej cenie mogę się spodziewać go dostać :-)

Z góry dziękuję.

Napisano

Z tego co wiem tego modelu już nigdzie nie można znaleźć z ramą 19", chyba że po wygórowanych cenach np. w sklepie Krossa za 1800 zł.

Napisano

Pytasz się w końcówce obecnego sezonu, a tym samym początku wyprzedaży kolekcji 2010, kiedy najlepiej kupić rower z zeszłego roku? Naprawdę dziwne pytanie.

Może się mylę, ale podczas wyprzedaży sprzedawca chce pozbyć się towaru niezależnie od rocznika.

Szkoda, że ten model jest już ciężko dostępny, zwłaszcza, że wiele osób go polecało :wallbash:

@porsche123456

Około 1400-1500 złotych. Jak już mówiłem wzrost 176 cm i waga około 67kg.

Napisano

Stary no rzeczywiście głupie pytanie bo w takich miesiącach na pewno już nie dostaniesz tego roweru. Ja na twoim miejscu brałbym go już. A co do ramy to do twojego wzrostu to nie rama 19 calowa tylko rama 17 calowa.

Tu link do aukcji: http://allegro.pl/item1198664790_kross_level_a2_17_deore_xt_suntour_wawa.html

Sam mam ten rowerek pomarańczowo biały i sprawuje się naprawdę super. Nie mam zastrzeżeń do niczego. I prezentuje się niczego sobie z tą kolorystyką ;]

Według mnie jak poczekasz do listopada to nie dostaniesz go już na pewno bo już nie jest tak dostępny jak ten z 2010r, który jest na gorszym osprzęcie.

pozdrawiam

Napisano

Niestety, aktualnie kupno roweru niestety odpada. Więc polecacie jakieś inne modele (nie koniecznie Krossa) w tym samym przedziale cenowym?

Napisano

kilka dni temu zakupiłem rockrider'a podanego przez Wafla[/b, rama 19 cali a mam wzrost podobny do twojego bo 177cm.Rower na super osprzęcie jak za 1399 zł, napęd sram x5 poza korbą, hamulce tarczowe tektro (te już sprzedałem, dołożyłem 150 zł i mam już juicy 3:) Za 1500 zł mam lekki rower z dobrym napędem, amorkiem i hamulcami :) Polecam wszystkim, tylko szkopuł w tym że trzeba mieć blisko decathlon.Pozdro

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Siemka!

Na początku tego roku mam zamiar kupić rower (przed wiosną, zanim ceny skoczą w górę)... Do rzeczy: Zastanawiam się nad Kross'em Level A2. Jest no godny swojej ceny? Podajcie plusy i minusy! Jestem zielony w tych sprawach i nie chcę takiego koksiarskiego roweru za 2tys. Poprostu dobry MTB, XC

Z góry dzięki za pomoc!

Wzrost: 160cm

Waga: 43kg

14 lat

cromeuserck.gif

Napisano

skoro jestes z Krakowa to jedź do Mudserwisu . tam mają zazwyczaj promocje na krossy , mozna negocjowac ceny i dobrze Ci doradzą . A2 jest jak najbardziej ok jak na początek

Napisano

Używki też wchodzą w grę?

Nieeeee...

skoro jestes z Krakowa to jedź do Mudserwisu . tam mają zazwyczaj promocje na krossy , mozna negocjowac ceny i dobrze Ci doradzą . A2 jest jak najbardziej ok jak na początek

A jaki rocznik wziąć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...