pawelcy Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 A ja mam pytanie jakiej firmy są szprychy ile kosztuje 1 szt. w Krossie A2 z 2010, bo obręcze to Machy.
przemkosnk Napisano 24 Sierpnia 2011 Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam. Mam pytanie "natury technicznej". Dotyczy Kross'a Level A2. Wybiło ok 300 km i zaniepokoiła mnie taka sytuacja: otwieram blokadę skoku amortyzatora, jadę ze wzniesienia w dół, naciskam przedni hamulec i odczuwalny jest tak jakby luz (w nieznacznym stopniu ale jest) "przód - tył" w miejscu gdzie golenie są osłonięte uszczelką przeciwpyłową. Dodam jeszcze, że gdy amortyzator (jego skok) jest zablokowany jest to nie wyczuwalne. Poniżej zdjęcie obrazujące mniej więcej problem: http://img35.imageshack.us/img35/208/dscf0963s.jpg Teraz pytanie czy to dość poważny problem, czy to podlega regulacji, czy trzeba zastosować już gwarancje? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
przemkosnk Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Zadałem na tym forum, 3 pytania i na dwa ostatnie ZERO odpowiedzi. eh... naprawdę nikt nic nie wie w powyższym temacie (poście)?
radeks23 Napisano 16 Września 2011 Napisano 16 Września 2011 Wybiło ok 300 km i zaniepokoiła mnie taka sytuacja: otwieram blokadę skoku amortyzatora, jadę ze wzniesienia w dół, naciskam przedni hamulec i odczuwalny jest tak jakby luz Nie wiem jak bardzo u Ciebie ten amor się wygina ale tak samo miałem w darcie, wydaje mi się że każdy amor z takimi goleniami tak ma, poza tym to jest tylko xcm. Dopiero raidon jest sztywny w zadowalającym stopniu. Grubsze golenie robią swoje. Witam. Mam takie pytanie, czy mierzył ktoś suport? Bo w moim krossie myślałem, że korba jest zcentrowana a to suport jakis krzywy i chcę wymienić ;P Kross Level A2 2009 na alivio Szerokość suportu zależy od korby, szukaj suportu do alivio.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.