marcin77r Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witam Szukam do wspólnej jazdy osób z tych okolic , jeżdżę prawie codziennie wieczorami, a w weekendy różnie to bywa. Może ktoś ma chęć pokręcić ze mną to zapraszam. W ogóle jestem też otwarty na różne propozycje rowerowe. Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniutek79 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Chętnie bym pojeżdził. Interesuje mnie tylko szosa. Jestem z okolic piaseczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin77r Napisano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 może być szosa ale ja mam górala więc bym wymiękał - a ty ostro kręcisz? Ja nie jestem nowicjuszem ale i nie kolarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniutek79 Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Jeżdze od 9 lat, mój rowerek to taki mtb tylko przerobiony na szosówke, koła 26".Moje średnie prędkości na 30km to 30-34km/h. Mozemy się skontaktować i pogadac. Ja jezdze w zależności od zmiany na którą pracuję ponieważ kolarstwo łącze z dojazdem do pracy na rowerze.Wieczorami raczej już nie wsiadam chyba że jade na 3 zmianę,kturą mam w następnym tygodniu i mozemy się wtedy ustawić-zrobie najwyżej więcej niż zwykle kilometrów. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Ja od czasu do czasu pomykam koło piaseczna, siedliska, kabaty choinowski itp szybkość rekreacyjna od 24 do 35 zależy od okoliczności średnio dystans 30 - 40 km czasem 90 jak będę jechał dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slababateria Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Bardzo-bardzo-amator z Konstancina się zgłasza, opony slicki i mtb, średnia prędkość na 30 km około 27 kph. Koledzy wciąż chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Jestem ze Służewca, preferuje jazdę po lesie ale szosą również nie pogardzę Jakbyście coś konkretnego ustalili to jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexagon5800 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 szukam ludzi do dłuższych wycieczek 150-200km , jeżdze na mtb średnio 20-25km/h . Pierwsza taka wycieczkę chciałbym odbyć gdzieś w kwietniu ale już chce naleść kogoś , zainteresowanych proszę o Kontakt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeNy Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Witajcie, jestem z Złotoklosu rowerek MTB, jak będziecie organizować jakieś jazdy to chętnie się dopisze do was, jeżeli można oczywiście. W tej chwili zaczynam się rozkręcać (jazda do pracy - warszawa) tak że chętnie wybiorę się na jakiś wypad może znacie w okolicy jakieś fajne trasy. Jeżeli znajdzie się fajna ekipa to może zrobimy jakiś większy wypad np Budapeszt. Już tam bylem i jest godny polecenia zwiedzanie Budapesztu nocą jest wspaniałe..... lub coś innego wakacje idą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin77r Napisano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 witaj sąsiad też jestem ze złotego , jeżdżę wieczorami czasem fajnie byłoby z kimś, poza tym bym gdzieś uderzył na jakieś wyprawy dłuższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repsol26 Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 odświeżam temat Kto z forumowiczów jeżdzi na bajku rano do pracy i po południu wraca? Ewentualnie jestem chętny na weekend w lasach chojnowskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.