Skocz do zawartości

[Piaseczno,Złotokłos] Szukam do wspólnej jazdy

marcin77r

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam do wspólnej jazdy osób z tych okolic , jeżdżę prawie codziennie wieczorami, a w weekendy różnie to bywa.

Może ktoś ma chęć pokręcić ze mną to zapraszam. W ogóle jestem też otwarty na różne propozycje rowerowe.

Marcin

• 1 miesiąc temu...

Jeżdze od 9 lat, mój rowerek to taki mtb tylko przerobiony na szosówke, koła 26".Moje średnie prędkości na 30km to 30-34km/h. Mozemy się skontaktować i pogadac.

Ja jezdze w zależności od zmiany na którą pracuję ponieważ kolarstwo łącze z dojazdem do pracy na rowerze.Wieczorami raczej już nie wsiadam chyba że jade na 3 zmianę,kturą mam w następnym tygodniu i mozemy się wtedy ustawić-zrobie najwyżej więcej niż zwykle kilometrów. Pozdro.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...

Witajcie, jestem z Złotoklosu rowerek MTB, jak będziecie organizować jakieś jazdy to chętnie się dopisze do was, jeżeli można oczywiście.

W tej chwili zaczynam się rozkręcać (jazda do pracy - warszawa) tak że chętnie wybiorę się na jakiś wypad może znacie w okolicy jakieś fajne trasy.

Jeżeli znajdzie się fajna ekipa to może zrobimy jakiś większy wypad np Budapeszt.

Już tam bylem i jest godny polecenia zwiedzanie Budapesztu nocą jest wspaniałe..... lub coś innego wakacje idą.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...